مهدی آزادی مطلق، در بازدید از زیرساختهای فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز اظهار داشت: رسیدگی به موضوع فناوری اطلاعات، در حقیقت یک نوع سرمایهگذاری است و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با هدف توسعه فناوری اطلاعات، از طرحهای کلان در دانشگاهها حمایت میکند.
او گفت: تا دو سال آینده، رتبه فناوری اطلاعات دانشگاهها در تخصیص ردیفهای اعتباری به آنها تأثیرگذار میشود و دانشگاههایی که از نظر فناوری اطلاعات رتبه بهتری داشته باشند، اعتبارات مناسبتری را در حوزه فناوری اطلاعات دریافت میکنند.
معاون امنیت فضای مجازی و زیرساخت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به شتابی که در حوزه فناوری اطلاعات در ایران و جهان صورت گرفته، تصریح کرد: برای دستیابی به آموزش عالی هوشمند، نقشه راهی در وزارتخانه طراحی شده و نیاز هست که در لایههای سیاستگذاری کلان دانشگاهها، جایگاه فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی ارتقا پیدا کند.
آزادی مطلق ادامه داد: توجه به این موضوع باعث میشود که دانشگاهها در دهههای آتی دچار عقب افتادگی در زمینه حاکمیت فناوری اطلاعات نشوند و جایگاهشان را در رتبهبندیهای ملی و بین المللی حفظ کنند.
این مقام مسئول در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: مذاکراتی با سازمان امور استخدامی کشور و شورای راهبردی فناوری اطلاعات کشور درخصوص افزایش ظرفیت پذیرش نیروی انسانی و همچنین افزایش سطح حقوق و دستمزد و ایجاد حق فنی برای نیروهای شاغل به کار در حوزه فناوری اطلاعات صورت گرفته است.
او با بیان اینکه در سفر به استان فارس از زیرساختهای فناوری اطلاعات دانشگاههای شیراز، صنعتی شیراز، دانشگاه جهرم و مرکز منطقهای علوم و فناوری بازدید شد، گفت: بر اساس آیین نامه شورای راهبری فناوری اطلاعات وزارت عتف، وظیفه نظارت و ارزیابی تمامی دستگاههای اجرایی زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله دانشگاهها و موسسات آموزشی، پژوهشی و فناوری برعهده اداره کل فناوری اطلاعات وزارت است و این بازدیدها در همین راستا انجام شده است.
آزادی مطلق، هدف از بازدیدهای میدانی را، ارزیابی وضعیت دانشگاهها از نظر زیرساختهای فناوری اطلاعات، استفاده از ظرفیت و توانمندیها در عرصه استانی و ملی و نظارت بر اجرای الزامات و اسناد بالادستی در حوزه راهبری و حاکمیت فناوری اطلاعات در دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، برشمرد.