طالب محمدی رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان اظهار کرد: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی کردستان با اشاره به اینکه ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش توسط افراد مجرب و متخصص انجام شد، افزود: سه پایگاه تخصصی در شهرستانهای سنندج، قروه و سقز برای اجرای برنامه جهش در استان اختصاص یافت.
او اظهارکرد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت میکنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب نمایند یک پایه تحصیلی را گذرانده وبه پایه بالاتر میروند.
محمدی عنوان کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش تحصیلی از پایههای اول به سوم، دوم به چهارم، سوم به پنجم وچهارم به ششم انجام شد.
رئیس آموزش وپرورش استثنایی استان افزود: در این برنامه به دانش آموزان اجازه داده میشود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامههای درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایینتر طی کنند.
محمدی تصریح کرد: جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریست و خانوادهها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید تواناییهای فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیمگیری کنند.
او با بیان اینکه اغلب صاحب نظران تعلیم وتربیت موافق جهش تحصیلی بی رویه کارشناسی نیستند، از والدین تقاضا کرد با در نظر گرفتن تأثیرات ذهنی و روانی جهش تحصیلی بر رشد و پیشرفت تحصیلی فرزندانشان تصمیم گیری مناسبی داشته باشند.
محمدی در ادامه با اشاره به آمارشرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ گفت: ۲۲۴ نفر دانش آموز متقاضی جهش در آزمون هوش شرکت کردند که ۱۳۰ نفر از آنان حد نصاب لازم را کسب کردند.