سومین جشنواره انگور سیاه سردشت پس از ۳ روز برگزاری به کار خود با هدفمندسازی، ایجاد صنایع تبدیلی، ایجاد انگیزه برای کشاورزان پایان داد.

باباخان اسکندری فرماندار سردشت گفت: برندسازی، ایجاد صنایع تبدیلی، ایجاد انگیزه برای کشاورزان و معرفی ظرفیت‌های گردشگری این شهرستان از جمله اهداف برگزاری جشنواره انگور سیاه سردشت هستند.

وی افزود: میزان باغ های این شهرستان ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بوده که اغلب آن به باغ های دیم انگور سیاه اختصاص دارد و امسال پیش‌بینی می‌شود ۳۵ هزار تن از این محصول از باغ های شهرستان برداشت شود.

به گفته اسکندری، سومین جشنواره انگور سیاه سردشت ۱۸ تا ۲۰ شهریور سال جاری به همت جهادکشاورزی سردشت و با مشارکت فرمانداری، شهرداری، شورای شهر، اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار شد.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاه صنایع‌دستی در رشته‌های سفال‌گری، صنایع‌چوبی، صنایع فلزی و لباس‌های محلی اقوام نیز برپا شد.

سومین جشنواره انگور سیاه سردشت در شهر باستانی ربط و در محل سایت گردشگری هه‌واره به‌رزه برگزار شد و با استقبال مردم همراه بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.