استاندار مازندران گفت:مهم‌ترین دلیل کُندی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در نقاط شهری و روستایی استان کمبود زمین است.

سیدمحمود حسینی پور استاندار مازندران در جلسه شورای مسکن استان کمبود زمین را از عمده مشکلات فراروی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در این استان عنوان کرد و گفت: مهم‌ترین دلیل کُندی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در نقاط شهری و روستایی استان کمبود زمین است و فرمانداران باید در شهرستان راهکار ارایه دهند.

او بابیان این که برای اجرای کامل تعهدات در طرح نهضت ملی مسکن باید یک برنامه زمانبندی تعریف شود تا بتوانیم متناسب با آن کار‌ها را پیش ببریم، گفت: روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن با اهتمام ویژه فرمانداران و متولیان امر در مازندران شتاب یابد. ‎


استاندار مازندران بر لزوم تهیه بانک اطلاعاتی مورد نیاز با داشبورد مدیریتی تاکید کرد و ادامه داد: در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات فراروی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان شناسایی و برای رفع آن نیز راهکار‌های اصولی ارایه خواهد شد.

حسینی پور بر لزوم استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها برای ساخت واحد‌های مسکونی تاکید کرد و گفت: برای اجرای کامل تعهدات در طرح نهضت ملی مسکن باید یک برنامه زمانبندی تعریف شود تا بتوانیم متناسب با آن کار‌ها را پیش ببریم.

حسینی پور گفت: با هدف دستیابی به اهداف مورد نظر در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تمام دستگاه‌های اجرایی استان موظف به همکاری با متولیان امر هستند.

او افزود: مشکل مربوط به تامین زمین در مازندران باید در قالب ارایه راهکار درست و اصولی رفع شود.

استاندار مازندران در بخش دیگر سخنان خود بر لزوم استفاده از ظرفیت انبوه سازان تاکید کرد و گفت: باید با ارایه مشوق‌های لازم به انبوه سازان، علاوه بر بازسازی بافت‌های فرسوده، نسبت به احداث مسکن نهضت ملی در این مناطق نیز اقدام کرد.

حسینی پور از آمادگی بانک‌های عامل استان برای پرداخت تسهیلات ساخت مسکن خبرداد و افزود: بانک‌ها در این زمینه بدون هیچگونه مشکلی پای کار هستند.

او گفت: همسو با اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نسبت به برنامه از پیش تعیین شده در این بخش عقب هستیم که به سرعت باید جبران شود.

حسینی پور، میزان سهمیه در نظر گرفته شده همسو با اجرای طرح نهضت ملی مسکن در مازندران را ۱۵۵ هزار واحد مسکونی ذکر کرد و با بیان اینکه ساخت این تعداد واحد‌های مسکونی در طی مدت چهار سال انجام خواهد شد، افزود: اجرای کامل تعهدات در این بخش نیازمند یکهزار و ۵۴۰ هکتار زمین است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.