مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم، پایش طرح‌های این شرکت از سوی وزارت نیرو شتاب گرفت و بالغ بر ۹۴۰ میلیارد تومان در سال مالی ۱۴۰۱ جذب و طرح‌ها و پروژه‌های متعددی در استان فعال و به بهره‌وری رسیدند.

آرش آریانژاد اظهار کرد: از ابتدای استقرار دولت سیزدهم رصد و پایش طرح‌های این شرکت از سوی وزارت نیرو شتاب گرفت و با همت و تلاش دسته جمعی مجموعه این شرکت بالغ بر ۹۴۰ میلیارد تومان در سال مالی ۱۴۰۱ جذب و طرح‌ها و پروژه‌های متعددی در استان فعال و به شکوفایی و بهره‌وری رسیدند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان افزود: از میان عمده طرح‌های این شرکت ۱۰ طرح به عنوان طرح‌های اولویت‌دار انتخاب و پس از تزریق اعتبارات بموقع و مناسب، سیر پیشرفت صعودی خود را آغاز و خوشبختانه با عنایت به نگاه ویژه وزارت نیرو و مجموعه دولت به استان کردستان، در حال حاضر در همه‌ی شهرستان‌ها کارگاه‌های فعالی داریم.

او به عمده دغدغه‌های وزارت نیرو در خصوص این استان اشاره کرد و گفت: تأمین آب سالم و پایدار در تمام حوزه‌های شرب، صنعت، کشاورزی و خدمات از رسالت‌ها و دغدغه‌های این شرکت و وزارت نیرو است که این مهم با توجه به حساسیت لازم بصورت جهادی در حال پیگیری و انجام است.

آریانژاد به برخی پروژه‌های استان اشاره و خاطرنشان کرد: طی دو سال گذشته خط انتقال ۲۲ کیلومتری آبرسانی از سد عباس‌آباد به تصفیه خانه و ایستگاه پمپاژ شهرستان بانه خاتمه یافته و در حال حاضر ۵۵۰ لیتر در ثانیه آب پاک به تصفیه خانه این شهرستان وارد می‌شود.

او ادامه داد: در حوزه طرح‌های منابع آب در شهرستان کامیاران سد امیرآباد و رمشت داریم را که حدود ۱۱۰۰ هکتار از اراضی پایاب این سد‌ها آماده بهره‌برداری است ، اگر در ۶ ماهه دوم سال بتوانیم سد امیرآباد را نیز آبگیری کنیم ، به توسعه و رونق کشاورزی و گردشگری آن منطقه کمک شایانی خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان بهره‌برداری از اراضی پایاب سد گاران مریوان را عزمی دیگر برای خدمت دانست و گفت: یکی دیگر از پروژه‌های مرزی که سال‌ها جزو مطالبات بحق مردم مریوان بوده، بهره‌برداری از اراضی پایاب سد گاران این شهرستان است و این شرکت در آن شهرستان دو اقدام شاخص و جهادی انجام داده که اولی در راستای مصوبات کارگروه ستاد احیاء دریاچه زریوار توانستیم برای اولین بار حدود ۳۰۰ لیتر آب پاک بصورت مستقیم از سد گاران به دریاچه زریبار انتقال دهیم و این گامی مثبت و عملیاتی در زمینه احیاء این دریاچه بود.

او افزود: مجموعه این شرکت امروز آمادگی کامل دارد که هر گاه سازمان حفاظت محیط زیست درخواست نماید این ظرفیت انتقال را تا ۱.۲ مترمکعب بر ثانیه ارتقاء دهد.

آریانژاد اضافه کرد: دومین اقدام این شرکت در مریوان این است که در پایان نیمه اول سال جاری میزان ۲ هزار و ۷۰۰ هکتار از اراضی نواحی عمرانی ۱ و ۲ و جنوب دریاچه زریبار با همکاری خوب سازمان جهاد کشاورزی آماده بهره‌برداری شده و تا پایان سال ۱۴۰۲ ان شاءالله ۴ هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد گاران به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان آبگیری سد چراغ ویس پس از ۲۰ سال را حائز اهمیت دانست و افزود: این سد بدلیل مشکلات اعتباری و فنی طی ۲۰ سال گذشته پیشرفت قابل توجهی نداشت، اما در ۳ سال اخیر بطور کامل آبگیری و تصفیه خانه آب شرب این شهرستان نیز وارد مدار بهره‌برداری شد.

او به برخی مشکلات تامین آب در شهرستان دیواندره نیز اشاره کرد و اظهار داشت: برای تأمین آب شرب شهرستان دیواندره، متاسفانه با توجه کمبود اعتبارات این سد بهره‌برداری کامل نرسیده بود که اکنون با عنایت به نگاه ویژه وزارت نیرو و تزریق بموقع اعتبارات طی دو سال گذشته، این سد نیز پس از ۲۲ سال تا ظرفیت ۱۰۰ میلیون‌مترمکعب آبگیری و در حال حاضر ۵۰ میلیون متر مکعب آب ذخیره در مخزن این سد وجود دارد.

آریانژاد گفت: یک هزار و ۸۰۰ هکتار اراضی پائین دست سد سورال دهگلان و ۱۲۰۰ هکتار نیز اراضی پائین دست سد سنگ سیاه قروه نیز آماده بهره برداری است که بزودی شاهد افتتاح این مهم خواهیم بود.

برچسب ها: طرح های آبی ، کردستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.