سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: تخلفات حوزه نانوایی‌های استان با انجام تمهیدات بازرسی و آگاهی بخشی به جامعه ۲۸ درصد کاهش داشته است.

جمشید خدایاری سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: با افزایش ۲ برابری میزان بازرسی‌ها در واحد‌های صنفی و استمرار گشت‌های روزانه در نوبت‌های صبح و عصر، میزان تخلفات در حوزه نانوایی‌ها ۲۸ درصد کاهش داشته است.

وی به یک هزار و ۶۲۸ واحد نانوایی فعال در سطح استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: ۶۷ درصد تخلفات در حوزه کالا‌های اساسی قزوین متعلق به واحد‌های نانوایی است که این مساله باعث شده تا گشت‌های روزانه روی این آن متمرکز شوند.

خدایاری تصریح کرد: براساس تحلیل‌های صورت گرفته در حوزه آرد و نان، چند تخلف عمده این صنف به ترتیب کم فروشی، اخذ کالا بر خلاف ضوابط صنفی، عرضه خارج از شبکه، رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی و تعطیلی خودسرانه بود که البته و به تازگی تخلف کنجدپاشی برروی نان نیز به این موارد اضافه شده است.

این مسئول تاکید کرد: براساس نوع نان نیز نانوایی‌های لواش، سنگک و بربری به ترتیب بیشترین تخلفات را به خود اختصاص داده اند که متاسفانه برخی از واحد‌ها به دلیل تکرار تخلف برای اعمال قانونی به فرمانداری و مراجع قضایی معرفی شده‌اند.

سرپرست مدیریت بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان استان قزوین می‌توانند در راستای نظارت همگانی و برخورد با متخلفان در صورت مشاهده هرگونه تخلف موضوع را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.