ایوب کرد اظهار کرد: جابهجایی این تعداد مسافر توسط ۳۶۰ دستگاه اتوبوس ایرانی و ۷۹ دستگاه اتوبوس پاکستانی به مقاصد شهرهای زیارتی، صورتگرفته است، و ۱۴ هزار و ۳۹۶ نفر نیز بهصورت پیاده از طریق پایانه مرزی میرجاوه وارد کشور شدند.
وی افزود: تکمیل سالن مسافری در پایانه مرزی میرجاوه، افزایش گیتهای ورود و خروج، تمامی امکانات رفاهی شامل سیستمهای سرمایشی و استقرار در زائر سرای امام رضا (ع) این پایانه از جمله اقدامات صورتگرفته در این پایانه مرزی جهت رفاه زائران ورودی به کشور هست.
رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین استان سیستان و بلوچستان گفت: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان برای زائران پاکستانی اربعین حسینی از دیگر خدماتی است که در مرز میرجاوه در بدو ورود زائران توسط کادر پزشکی و بهداشت و درمان صورت میگیرد.
به گفته حبیب غزنوی از آغاز ورود زائران به مرزهای شرقی تاکنون به ۶۱۵ زائر پاکستانی کربلای معلی در میل ۷۲ گمرک میرجاوه، زائرسرای امام رضا (ع) زاهدان و اردوگاه الغدیر زاهدان خدمات درمانی بهصورت سرپایی ارائه شده است.
وی افزود: علاوه بر این مراکز، در صورت نیاز در بیمارستانهای علی بن ابیطالب(ع) و خاتم الانبیا (ص) زاهدان و همچنین بیمارستان دارالشفا میرجاوه نیز به زائران خدمات ارائه میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از استقرار آزمایشگاه سیار این دانشگاه در زائرسرای میل ۷۲ مرز میرجاوه خبر داد و تصریح کرد: در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی بهنگام، آزمایشگاه سیار ستاد بحران دانشگاه جهت ارائه خدمات آزمایشگاهی درمانی در کنار خدمات غربالگری بیماریهای مالاریا، التور، کرونا، آنفلوآنزا و تب کریمه کنگو و دنگی به زائرینی که از مرز میرجاوه عازم کربلای معلی هستند، در زائرسرای امام رضا(ع) مستقر شده است.
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان از فراهم شدن امکان حمل و نقل هوایی زائران پاکستانی از فرودگاه کنارک به همت سپاه و ارتش خبر داد.
علیرضا مرحمتی در حاشیه بازدید از روند خدمترسانی و ورود زائران پاکستانی در دشتیاری اظهارکرد: مرز "ریمدان" واقع در جنوب سیستان و بلوچستان مدخل اصلی ورودی زائران پاکستانی اربعین به خاک جمهوری اسلامی ایران محسوب میشود که در روزهای اخیر نیز شاهد ورود چند هزار زائر از طریق این مرز به کشور بودیم به نحوی که در یک روز بیش از سه هزار زائر از طریق این مرز وارد کشور شدند؛ البته مرز میرجاوه هم به عنوان دیگر مدخل ورودی این زائران گرامی آمادگی دارد اما حجم ورودی زائران از طریق میرجاوه به مراتب کمتر از ریمدان است.
وی بیان کرد: خوشبختانه گروههای مردمی و جهادی پای کار خدمترسانی به زائران پاکستانی آمدهاند و در کنار مسوولان شهرستان و استان بخشی از کار را دست گرفتهاند که جای تقدیر دارد. معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: برای پذیرایی و اسکان موقت زائران پاکستانی در مدخل مرزی و علاوه بر آن در شهرستانهای چابهار، ایرانشهر و زاهدان تدابیر لازم اندیشیده شده و اقدامات خوبی توسط دستگاههای مختلف و گروههای مردمی انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر موضوع حمل و نقل این زائران گرامی از محل مرز ریمدان به شهرهای استان و دیگر استانها و مرزهای خروجی کشور کمی با چالش مواجه است که اقداماتی برای حل آن انجام شده و تدابیری اندیشیده شده است.
مرحمتی افزود: پیرو هماهنگیهای صورت گرفته سپاه و ارتش، این ۲ مجموعه پای کار آمدهاند تا با در اختیار قرار دادن هواپیماهای نظامی زائران پاکستانی را از فرودگاه کنارک به مقاصد مشهد مقدس و آبادان منتقل کنند و در این راستا این امکان برای زائران پاکستانی و سرتیمهای آنها که به اصطلاح به آنها "قافله سالار" میگویند، تشریح شده و امید داریم با فراهم شدن این امکان، حمل و نقل زائران عزیز سرعت بیشتری بگیرد.
هر دوکشورمسلمانند و اقليت دینی ندارند
پس چرا بدرخواست دولت حاکم بر عراق توجه نمیشود
تا در مناسبتهای مختلف ومختص تشیع
به اصطلاح زوار شان هوایی از فرودگاه های بین المللی
به عراق بروند
یا بیمارند، یا متکدی ، وفقط زیان انباشته برای کشورمان دارند، گذشته از نا امنی که دو قرن است برای ایران دارند
بعد من سرباز بسیجی جانباز، مثل میمونهای
معابد هند باید گدا گونه بدنبال دارو و درمان
سگ دو بزنم
اسرائیل محبوبیت خود در اروپاو قاره آمریکا
چگونه بدست آورده؟؟؟؟؟؟