مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران با اشاره به اختصاص ۴۱ میلیارد تومان بودجه برای سرویس دانشآموزان استثنایی پایتخت در سال جاری گفت: از این میزان ۶ میلیارد تومان در سه ماه ابتدایی سال هزینه شده است.
مهدی وحدتکار اظهار کرد: ما مشکلی در این زمینه در کل کشور داریم و آن آیین نامهای است که از سوی هیات وزیران به کمیسیون زیربنایی ابلاغ شده و وظیفه شهرداریها و شورای شهرها تنها در تأیید صلاحیت شرکتها و رانندگان است و مابقی بر عهده آموزش و پرورش است.
وی افزود: رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها اعلام کرده که آیین نامه جدید به امسال نمیرسد؛ در آیین نامه جدید شهرداریها در تعیین وضعیت سرویس مدارس وظیفه خواهند داشت، اما در نرخ سرویس باید پیشنهاد کارگروه ماده ۱۸ در شورا مطرح و تصویب شود.
وحدت کار با بیان اینکه ما امسال چندین جلسه را در سطح کارشناسی داشتیم، خاطرنشان کرد: آنچه امروز در شورا جهت تصویب بررسی میشود با امضای نماینده انجمن اولیا و مربیان، آموزش و پرورش و شهرداری تهران تهیه شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با تأکید بر اینکه با تمام این موارد، ما خود را مسئول میدانیم و تلاش خود را انجام میدهیم بهترین خدمات رسانی شکل بگیرد، تصریح کرد: در رعایت ایمنی و برخی ضوابط، هرچند شهرداری مسئولیت مستقیم ندارد، اما با پلیس راهور هماهنگیهایی انجام دادیم و فردا جلسهای را برای بررسی ضوابط در حوزه سرویس مدارس با پلیس راهور برگزار خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه در بخش پلتفرمهای اینترنتی ضعفهایی وجود دارد، اما در این حوزه هماهنگی شکل گرفته است، گفت: هدف ما ارائه خدمت بهینه است و تلاش خود را در این زمینه انجام خواهیم داد.
وحدت کار در خصوص سرویس دانش آموزان استثنایی تأکید کرد: ما سعی کردیم عدد بودجه را برای پوشش دادن هزینههای سرویس دانش آموزان استثنایی افزایش دهیم که بخشی از این افزایش انجام شد، اما هنوز کفاف هزینهها را نمیدهد و باید در آذرماه این بودجه در متمم اضافه شود.
وی با بیان اینکه از ۴۱ میلیارد تومان بودجه برای سرویس دانش آموزان استثنایی ۶ میلیارد تومان در سه ماه ابتدایی امسال هزینه شده است، تصریح کرد: امیدواریم با حمایت شورا، مشکلی در ادامه نداشته باشیم.