گرفتن یک سلفی خوب قوانینی دارد، که رعایت این نکات برای بهتر دیده شدن عکس شما نزد دوستانتان بی تاثیر نیست.

سلفی باشد یا خویش‌انداز فرقی ندارد. دیگر چند سال است همه به این روش عکاسی در کنار روش‌های دیگر عادت کرده ایم و در هر نقطه‌ای آن را امتحان‌می‌کنیم. هرچند گرفتن سلفی بیشتر وقت‌ها سخت است و ممکن است از بین ۲۰ عکس سلفی ۱۹ تایش را از گالری تلفن‌همراه‌مان درجا حذف کنیم. مشخص است که موارد زیادی روی سلفی خوب یا بد تاثیرمی‌گذارد، اما ترفند‌هایی هم وجود دارد که می‌توان با کمک آن‌ها سلفی‌های خوبی گرفت و به جای حذف، آن را در گالری گوشی نگه داشت. در ادامه  از این روش‌ها خواهیم گفت.

استفاده از نور طبیعی
دوربین‌های سلفی گوشی‌های هوشمند در سال‌های گذشته هرچقدر پیشرفت کرده باشد، اما باز هم کوچک است. به همین دلیل هرچه نور ورودی به آن‌ها بیشتر باشد، کیفیت و روشنایی تصاویر بیشتر می‌شود. سلفی‌های تاریک به‌خصوص با گوشی‌هایی که حالت شب یا «نایت مود» ندارند، کیفیت بسیار پایینی دارند. بسیاری از عکاسان برای استفاده از نور خورشید و ثبت تصاویر پرتره طبیعی از پنجره استفاده می‌کنند. پنجره‌ای را باید انتخاب کنید که نور مستقیم خورشید به آن نمی‌رسد؛ چراکه با این کار تنها نور پراکنده چهره‌تان را روشن می‌کند. یک روز ابری بهترین نور را برای سلفی گرفتن ایجاد می‌کند؛ چراکه ابر‌ها مانند یک پخش‌کننده نور عمل می‌کنند. شما می‌توانید چنین افکتی را زمانی که لبه‌های نرم سایه‌ها را در روز ابری نگاه می‌کنید، ببینید.

داشتن یک منبع نور
همیشه در روز نمی‌خواهیم سلفی بگیریم یا این که به نور طبیعی دسترسی نداریم. در این زمان می‌توانیم سراغ منبع مصنوعی نور مانند لامپ برویم، اما نتیجه آن طور که می‌خواهیم نمی‌شود و رنگ پوست غیرطبیعی است. برای رفع چنین مشکلاتی می‌توانید از رینگ لایت استفاده کنید. رینگ لایت‌ها برای تصاویر سلفی عادی کاربردی هستند و تنها با یک کلیک، نور موردنیازتان را در اختیارتان قرار می‌دهند. از رینگ لایت‌هایی که نور را پراکنده یا پخش نمی‌کنند، استفاده نکنید؛ چون نتیجه خوبی نخواهید گرفت.


بیشتربخوانید


 نگاه کردن به بالا
برای گرفتن سلفی زوایای مختلف را امتحان کنید، با این حال یک قانون در این میان وجود دارد؛ به بالا و نه پایین نگاه کنید. این موضوع به معنای آن نیست که همیشه باید گوشی را بالای سرتان نگاه دارید، اما ایده بدی نیست اگر از زاویه ۹۰ درجه یا بیشتر استفاده کنید. اگر کمی هم دستگاه‌تان را کج کنید، روی کیفیت خروجی تاثیر می‌گذارد. این موضوع با کشیدن گردن و برجسته کردن خط فک کار می‌کند و برخی عیب‌های چهره مانند چین و چروک را به کمترین حد می‌رساند.

 توجه به پس‌زمینه
پس زمینه نامناسب می‌تواند یک سلفی باکیفیت را نابود کند. در بیشتر مواقع برای این سلفی می‌گیریم که خودمان و نه پس زمینه را نشان دهیم. اگرچه در این زمینه استثنا‌هایی هم وجود دارد، اما در حالت کلی می‌خواهیم تمرکز روی چهره‌مان نه پس زمینه باشد. برای دستیابی به این هدف چندین راه وجود دارد. امروزه بسیاری از گوشی‌های هوشمند از حالت پرتره برای دوربین سلفی‌شان بهره می‌برند که از سنسور‌های تشخیص عمق برای تار کردن پس زمینه استفاده می‌کنند؛ بنابراین برای به حداقل رساندن تاثیر پس زمینه روی چهره‌تان، می‌توانید از این حالت استفاده کنید.

 استفاده از سه‌پایه
شاید استفاده از مونوپاد را دوست داشته باشید، ولی تصاویری که با آن می‌گیرید زاویه مشابهی دارند و در نتیجه خیلی به هم شبیه هستند. بهتر است سراغ یک سه‌پایه مخصوص گوشی‌های هوشمند بروید که امکان قرارگیری دستگاه در هر محلی را فراهم می‌کند. پس از این که تلفن همراه روی سه‌پایه قرار گرفت، برای ثبت تصاویر سلفی از تایمر استفاده کنید. تایمر را تنظیم کنید و در فاصله‌ای که می‌خواهید قرار بگیرید. نتیجه نهایی نسبت به زمان استفاده از مونوپاد طبیعی‌تر می‌شود.

منبع: روزنامه خراسان

برچسب ها: عکس سلفی ، عکاسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.