میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در حاشیه بازدید از درمانگاه تامین اجتماعی بندرگناوه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: بسترهای خوب درمان رایگان در سازمان تامین اجتماعی ایجاد شده، اما در سالهای گذشته بنا به دلایل مختلفی، عمق تخصصی درمان مستقیم ما متاسفانه کمتر توسعه پیدا کرده است.
وی افزود: در استان بوشهر، سه آزمایشگاه مرجع در شمال و جنوب و مرکز این استان مشخص شده که تجهیزات تخصصی مورد نیاز از جمله آزمایشگاه هورمونیک تخصصی پیشرفته به آنها تعلق میگیرد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: البته در کنار درمان مسقیم، قراردادهایی با مراکز دانشگاهی و نهادهای عمومی غیردولتی و خیریه توسط این سازمان وجود دارد که شهرستان گناوه نیز از آن بهرهمند است.
موسوی ادامه داد: در تلاش هستیم که خدمات رایگان تخصصی مستقیم را بیش از پیش مورد توجه قرار دهیم.
وی در خصوص بیمه ملوانان، گفت: اساس وجود تامین اجتماعی پوشش بیمه برای آحاد جامعه و فعالان همه بخشهای کسب و کار به عنوان یک تکلیف و وظیفه است که ملوانان و دریانوردان نیز بخش مهمی از این حوزه هستند.
موسوی بیان کرد: صنعت بیمه چندسویه و چندجانبه است و نیاز است کارفرمایان و بیمه شدگان با ارائه لیست بیمه و مواهب بیمهای در وقت مقرر و قانونی اقدام کنند تا مشمول جرایئم قرار نگیرند.
وی افزود: در این زمینه مشکلات ساختاری و موانع قانونی نیز وجود دارد که به دنبال اصلاح ساختارها و استفاده از معافیتهای قانونی برای حمایت از کسب و کارها تلاش میکنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: وقتی کسب و کار آنها قطع میشود تمام سنوات و فصول فعالیت حق بیمه این عده واریز نمیشود و مشکلاتی بوجود میآید.
وی اظهار کرد: مشکل بوجود آمده برای ملوانان در این سفر رصد و بررسی شده و با مرور پیشنهادات به دنبال استفاده از قانون برای رفع موانع در این بخش هستیم.
موسوی گفت: تمام فعالیتها و پیگیریها در این زمینه برمبنای قانون باشد و باید رابطه دستمزدی و مزدبگیری و کار در حق بیمه باشد و در تلاشیم این مشکلات را برای این قشر رفع کنیم.
وی در ارتباط با بیمه کارگران ساختمانی عنوان کرد: بیمه کارگران ساختمانی از بیمههای خاص است که طبق قانون در سالهای گذشته در تامین اجتماعی اجرا شده و وظیفه داریم آنها را بیمه کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: براساس محاسباتی که به عمل آمده طی سنوات گذشته حداقل ۱۸۰ هزار میلیارد ریال کسری در صندوق بیمه کارگران در سازمان ایجاد شده است.
وی گفت: این مسایل منجر شد تا اصلاح ماده پنج را دنبال کنیم و در این رابطه ۲ مرحله در صحن مجلس شورای اسلامی قرار گرفت، اما تا این لحظه تصمیمی که به موجب قانون تکافوی عدد و و رقمی که باید براساس استانداردهای بیمهای ازسوی کارفرمایان صورت بگیرد، نشده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: نگاهمان براین است که کارفرمایان باید تلاش کنند تا حق این کارگران را که بیمه هستند و سهمی که در قانون پیش بینی شده، منابعش تامین تا بتوانیم این قشر را همچنان بیمه کنیم.
وی در خصوص در درمانگاه تامین اجتماعی گناوه افزود: به دنبال این هستیم که چالشها و مشکلات این درمانگاه را احصا و با همفکری و مسئولان در رفع آن کمک شود.
موسوی گفت: امیدواریم درمانگاه تامین اجتماعی گناوه که هم اکنون در سطح ۲ قرار دارد در سفر بعدی که به این شهرستان سفر میکنیم تبدیل به پلی کلینیک شود تا رضایتی را که همه ما دنبال آن هستیم دست یابیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: پارسال برای درمانگاه تامین اجتماعی گناوه تجهیزات خوبی با اختصاص ۳۵ میلیارد ریال اعتبار تامین شد.