معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور دستورات لازم را برای حل مشکلات و رفع موانع فعالیت شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت صادر کرد.

روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در تامین پیشرفته‌ترین نیاز‌های فناورانه کشور گفت : شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در سطح برترین شرکت‌های جهانی قرار دارند و امروز بخش قابل توجهی از نیاز‌های فناورانه حوزه سلامت توسط این شرکت‌ها تامین می‌شود. ضمن این‌که در بازار‌های بین المللی حرف‌های جدی برای گفتن دارند.

رئیس بنیاد ملی نخبگان، تلاش و عزم جدی متخصصان جوان و دانش آموخته این شرکت‌ها را انگیزه‌بخش دانست و افزود: توانمندی متخصصان جوان شرکت‌های دانش بنیان انگیزه بخش است و من از مشاهده تلاش و اراده آن‌ها انرژی و انگیزه می‌گیرم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری با اشاره به عزم جدی این معاونت برای هموارسازی مسیر پیش رو و حذف موانع رشد شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: در مسیر رشد شرکت‌های دانش بنیان، موانعی وجود دارد که طی بازدید‌های امروز بخشی از این مشکلات بیان شد. در معاونت علمی تلاش داریم با برنامه‌ریزی‌، در راستای رفع این مشکلات گام برداریم.

دهقانی با اشاره به نقش معاونت علمی به عنوان بازوی اجرایی ریاست جمهوری در حوزه علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان کشور گفت: معاونت علمی در حقیقت تسهیل کننده ارتباط مجموعه‌های دانش بنیان و فناور با دستگاه‌های دولتی و وزارتخانه‌ها است. در این راه تلاش داریم تا با هم‌افزایی و برگزاری جلسات با حضور طرفین، موانع پیش روی شرکت‌های دانش بنیان در اخذ تأییده‌های لازم از دستگاه‌های دولتی را برطرف کنیم.

وی افزود: در حوزه تجهیزات پزشکی به دلایل مختلف از جمله بازار‌های اختصاصی که در برخی از قسمت‌ها وجود دارد، پیچیدگی‌های بیشتری موجود است که در کارگروه‌های مختلف از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواسته شده تا سازوکار‌های اخذ تأییده و مجوز شرکت‌های دانش بنیان و فناور تسهیل شود. البته اتفاقات خوبی در حوزه تسهیل فرایند‌ها در حال وقوع است.

دهقانی، علاقه مندی عده‌ای به واردات و منافع حاصل از آن را یکی از عوامل مانع تراشی و فضاسازی علیه شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و افزود: برای رفع این مشکل و تعارض منافع نیز برنامه‌های جدی در معاونت علمی در حال پیگیری است.

وی با اشاره به هماهنگی و تسهیل‌گری برای تسریع در وصول مطالبات شرکت‌های دانش‌بنیان از دستگاه‌های دولتی گفت: در این زمینه راهکار کوتاه مدت، پشتیبانی و اعتبار ضمانت طلبکاری ها است. به این صورت که شرکتی که طلبی از یک دستگاه دارد، به واسطه این طلب از ضمانت تسهیلات برخورد خواهد شد. راهکار بلند مدت این موضوع نیز پیگیری تجمیعی مطالبات است.

دهقانی عنوان کرد: در پیگیری تجمیعی مطالبات شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌‍‌ای که با دسته‌ای از مطالبات شرکت‌های دانش بنیان رو به رو است، مورد مطالبه معاونت علمی قرار خواهد گرفت تا با این همکاری، تسریع در پرداخت این مطالبات انجام شود.

 بازدید از اراضی توسعه ناحیه نوآوری پردیس در فاز ۳ نیز از دیگر بخش‌های این بازدید بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.