استاندار آذربایجان شرقی گفت:آموزش و پرورش قابل مقایسه با هیچ دستگاهی نیست چرا که در اینجا رسالت اصلی تربیت انسان‌های مومن، متدین و دانشمند است و آینده کشور در گرو تلاش‌های آموزش و پرورش خواهد بود.

عابدین خرم با حضور در اداره کل آموزش و پرورش، ضمن بازدید از بخش های مختلف و تبریک هفته دولت با کارکنان ستادی دیدار و گفتگو کردو گفت: با تلاش‌های شهیدان رجایی و باهنر سنگر تعلیم و تربیت به دولت انقلابی منتقل شد و به صورت تام و برای اولین بار در نظام جمهوری اسلامی شکل یافت.

وی  ادامه داد: شایسته است در دولت سیزدهم راه شهیدان را بشناسیم، در این راه قرار گیریم و با تمام توان وظایف خود را انجام دهیم.

وی  اضافه کرد: آموزش و پرورش یک دستگاه فرابخشی و فرا سازمانی است و مأموریت آموزش و پرورش بر همه‌ی سازمان‌ها اولویت دارد.

خرم  ادامه داد: یقینا رییس جمهور محترم که تمام تلاش خود را در راستای اجرای فرامین امامین انقلاب در قالب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بکار برده است، این مهم را به سرانجام خواهد رساند.

وی  تاکید کرد: اجرای سند راهبری آموزش و پرورش ضرورت دارد و این هدف بنا به تاکید رهبری باید طی تعاملات مادی و معنوی اجرا شود.

 استاندار آذربایجان شرقی گفت: آموزش و پرورش اگر در مسیر صحیح و تعریف شده ثابت قدم و بدون تاثیرپذیری از سایر مجموعه‌ها حرکت کند آینده کشور درخشان خواهد بود و درگیر بودن به افکار و جریانات و مسائل غیرتخصصی آن را از رسالت اصلی دور می‌کند.

خرم گفت: دغدغه بنده از زمان قبول مسئولیت، همراهی و یاریگری با این دستگاه عظیم و مقدس بوده و سعی ما بر این است که این مهم بیش از پیش تحقق یابد.

وی خاطرنشان شد: مزیت‌های علمی استان بهترین بستر را برای رشد آموزش و پرورش فراهم می‌کند و تعامل با دیگر استان‌ها این مسیر را تسهیل خواهد کرد.

وی گفت: با یاری خداوند، مدیریت جدید و تلاش جوانان انقلابی و انسان‌های با انگیزه و توانمند امیدواریم رشد، تعالی و بالندگی در آموزش و پرورش را بیش از پیش ببینیم.

خرم در ادامه یادآور شد: با نگاه به تاریخ انقلاب می‌توان فهمید اساس دولت با تفکر معلمی و تعلیم و تربیت شکل یافته است و در دولت سیزدهم تلاش می‌شود تا اهداف با منویات بنیانگذار انقلاب و رهبری با نگاه به الگو‌های انقلابی شهید باهنر و رجایی پیش برود.

مسعود سعادتی نیز در ادامه‌ی این دیدار با اشاره به سی و هفتمین اجلاس کشوری روسای مناطق و نواحی آموزش و پرورش، گفت: این اجلاس به نوعی از اقدامات دوران دولت شهیدان رجائی و باهنر است که هر ساله با حضور روسا و مدیران نواحی و مناطق سراسر کشور در پایتخت برگزار می‌شد.

وی افزود در این اجلاس‌ها سیاست‌های کلان برای سالتحصیلی تدوین می‌شود و اجلاس امسال با رویکرد جدید و به میزبانی استان‌ها در ارتباط ویدئویی متمرکز با وزارت برگزار گردید.

مدیرکل آموزش و پرورش در ادامه افزود: اجلاس طی جلساتی در قالب کارگاه‌ها با ۱۰ محور طی سه روز انجام پذیرفت و جمع بندی جلسات در روز آخر توسط وزیر محترم آموزش و پرورش بیان شد.

وی به اتفاقات روی داده در آموزش و پرورش در دوران کرونا و وجود برخی آسیب‌ها اشاره کرد که این وقایع به موضوع مهم برای مسئولین تبدیل شده است و حساسیت رشد دهنده‌ای را نسبت به این نهاد مقدس ایجاد کرده است و این امر فرصتی برای استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها در مسیر پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت است.

این مقام مسئول ادامه داد: تمامی چالش‌ها برای بازگشایی مدارس در حال بررسی و رفع است و پیش بینی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

مسعود سعادتی در ادامه با اشاره توجه ویژه دولت به مسائل تربیتی و فرهنگی گفت: فعالیت‌های آموزش و پرورش استان نیز بر همین مبنا شروع شده است.

سعادتی در پایان از حمایت‌های آیت الله آل هاشم، امام جمعه محبوب تبریز و استاندار محترم بخاطر این که این دستگاه را اولویت اول قرار داده اند تشکر کرد..

حجت الاسلام والمسلمین ابوالفضل عباسی ولایی مشاور استاندار نیز در این دیدار گفت: مسائل آموزشی، فرهنگی و امنیتی جز مقوله‌های جامع هستند که باید با مدیریت کلان و هم پای هم پیش بروند.

بر اساس این گزارش عابدین خرم با حضور در بخش‌های مختلف اداره کل و بازدید از حوزه‌های آموزش، پشتیبانی و پرورشی به اهمیت تعلیم و تربیت و مدیریت آن با برنامه‌های وزین و نتیجه بخش و با استفاده از کارشناسان باسابقه و متخصص اشاره کرده و گفت: کف مدارس باید بر پایه پرورشی باشد و دانش آموزان با روحیه شاد به سمت آموزش‌ها بروند.

استاندار افزود: همکاری سایر دستگاه ها، تشکل‌ها و نهاد‌ها پتانسیل خوبی برای دستگاه تعلیم و تربیت است و نیاز است این تعاملات بیش از گذشته تقویت و در مسیر درست هدایت شود.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.