محمدطاهر عظیمیفشی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه گفت : تسهیلات با نرخ کار مزد، چهار تا ۶ درصد و گاها ۱۰ درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته؛ که با توجه به وضعیت تورمی موجود و نرخ ۲۳ درصد تسهیلات مصوبه شورای عالی پول وامهای بسیار ارزان قیمت و کارگشایی در راستای تثبیت و اشتغال افراد بوده است.
وی بیان داشت: تسهیلات صندوق کارآفرینی امید تثبت و اشتغال ۲ هزار و ۵۷۴ نفر در استان را فراهم کرده است و کرمانشاه بعد از استان اصفهان، در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال قرض الحسنه رتبه دوم کشور را دارد.
عظیمیفشی، سهیمه اعتبار صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ برای ایجاد اشتغال از وامهای قرض الحسنه را ۱۹۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:، اما با تلاش و پیگیری فراوان، توانستیم حدود ۵۷ میلیارد تومان از مازاد دیگر استانهای را جذب کنیم و ۲۵۰ میلیارد تومان وام اشتغال به متقاضیان در استان پرداخت نماییم.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه به مراحل نظارتی ایجاد و تثبیت اشتغال و موانع جلوگیری از انحراف تسهیلات پرداختی قرض الحسنه این صندوق اشاره کرد و گفت: صندوق کارآفرینی امید برخلاف رویه بانک ها، مراحل نظارتی خود را بعد از پرداخت تسهیلات ادامه میدهد و هر جا انحرافی در آنها ببیند آن را وصول دیّن میکند.
عظیمیفشی توضیح داد: طرحها اقتصادی و اشتغالی ابتدا توسط کارشناسان اقتصادی این صندوق در راستای قابلیت اجرا، زنجیره اقتصادی، بازاریابی، ارزش افزوده بررسی میشود و پس از پرداخت تسهیلات نیز نظارتهای سه ماهه، ۶ ماهه و یکساله با متقاضی قرار داد شده که در صورت انحراف از آن وام را یکجا برگشت دهند.
وی اضافه کرد: این صندوق در ادامه نظارتهای خود در راستای تثبیت اشتغال طرح یا پروژه هر گاه متوجه شود طرحی به دلایلی مانند گرانی، تورم، دچار مشکل شده در قالب تسهیلات دوباره به او کمک میکند تا شغل ایجادی تثبیت شود.
این مسئول به ضمانتهای آسان صندوق کارآفرینی امید اشاره کرد و گفت: معمولا وقتی افراد از اخذ وام بانکی به خاطر سخت گیری وثایق ناامید میشوند، به سراغ صندوق کار آفرینی امید میآیند، زیرا گاها با یک سفته آنها میتوانند وام دریافت کنند .