رمضانیان گفت: حدود ۶۰ درصد نانواییهای استان از کیفیت نان مناسب و استاندارد برخوردار نیستند.
سرپرست اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان افزود: بیش از ۷۰ درصد خبازیهای استان اقدام به کم فروشی در وزن چانهها میکنند.
وی همچنین در خصوص کیفیت نان و نحوه پخت هم ادامه داد: کیفیت آرد فقط یکی از عوامل پایین بودن کیفیت نان است و سایر عوامل از جمله نداشتن مهارت خبازان با نحوه پخت نان و کوچک بودن وزن چانه است.
پایین بودن کیفیت نان موضوعی است که در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته، امری که این روزها دوباره به دلیل استانداردسازی آرد و افزایش سبوس با شکایت مردم و حتی نانواییهای سنتی همراه بوده و میتواند افزایش ضایعات نان را در پی داشته باشد.