مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه گفت : امروز در جمهوری اسلامی، نسبت به مساجد توجه ویژه‌ای شده است به طوری که بیش از ۵۲۰ مسجد و به ازای هر هزار نفر یک مسجد در حوزه اهل سنت وجود دارد.

حجت الاسلام جواد فاطمی نسب مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه در مراسم روز جهانی مسجد که در مسجد قبای پاوه برگزار شد گفت : تاکیدات موکدی در آیات قرآن در بحث مساجد است به طوری که ۲۸ بار با لفظ مسجد به صورت مفرد و جمع اشاره شده است و در روایات اهل سنت و تشیع در باب جایگاه مسجد هم می‌بینیم که صد‌ها روایات در باب مقام مسجد وجود دارد.

وی افزود: خداوند می‌فرماید کسانی که مساجد را آباد می‌کنند کسانی هستند، که ایمان به خداوند و قیامت دارند و اهل انجام واجبات هستند.

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: امروز در جمهوری اسلامی، نسبت به مساجد توجه ویژه‌ای شده است به طوری که بیش از ۵۲۰ مسجد و به ازای هر هزار نفر یک مسجد در حوزه اهل سنت وجود دارد.

 فاطمی نسب گفت: براساس آن رسالت انقلاب اسلامی و تاکیدات خداوند و شخص پیامبر، اقدامات خوبی در مساجد کشور انجام شده است، مساجدی که به فضل خداوند هم اکنون آباد هستند.

وی اضافه کرد: عمران و ابادانی مسجد در دو بخش ساخت و ساز بنای آن و مدیریت مسجد و روشن گذاشتن چراغ مبانی دین اسلام تقسیم می‌شود.

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: امروز دشمن آن چیزی را که باعث تقویت اسلام بوده و مردم را به اسلام و دین دلبسته کند، مورد هجمه قرار می‌دهد و این همه عناد با قرآن، تحت حمایت و مدیریت و پشتیبانی و دولتمردان و کشور‌هایی که دم از آزادی بیان می‌زنند به قرآن جسارت می‌کنند، اما اگر ما آن را محکوم کنیم، آن‌ها ما را محکوم می‌کنند.

وی اضافه کرد: نور قرآن نه تنها باعث هدایت توده عظیم مسلمانان شده و هرکسی به قرآن رجوع کند باعث هدایت آن خواهد شد، بلکه نور قرآن حتی در قلب آمریکا روز به روز نگاه‌ها و نگرش‌ها را به سمت اسلام می‌کشاند.

حجت الاسلام جواد فاطمی نسب گفت: لذا به قرآن و شخص پیامبر بزرگوار اسلام (ص) جسارت می‌کنند به نوعی آن چهره مبارک و نورانی را خدشه دار می‌کنند تا به اهداف خود برسند.

وی خاطر نشان کرد: قطعا اسلام از ما توقع دارد که این چنین در کنار هم جمع شویم و نسبت به خلایی که وجود دارد و خلایی که در استان کرمانشاه وجود دارد برای رفع آن برنامه ریزی کنیم.

وی با بیان اینکه مساجد خالی می‌تواند هم برای جامعه اسلامی ما فرصت باشد و هم می‌تواند تهدید باشد خاطر نشان کرد: اگر ما توانستیم غالب بصیر، مومن، معتقد به اسلام و ارزش‌ها را در مساجد ترویج کنیم، تبدیل به یک پایگاهی برای اسلام می‌شود و اگر رها کنیم و بی‌تفاوت باشیم، ممکن است جریاناتی مدیریت آن مسجد را بر عهده بگیرند و تفکرات آن‌ها باعث شکافی در صف مومنین شود.

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه اظهار داشت: ما امروز در بعد مباحث دینی و کار‌های تربیتی هیچ محدودیتی نداریم و مرکز اسلامی تمام تلاش خود را به کار بسته است برای اینکه مساجد فعال باشند و سیاست بسیج هم این است که پایگاه‌های بسیج را در دل مساجد قرار داده است تا مساجد بیش از هر زمان دیگری آبادتر باشند.

وی گفت: امروز اسلام غریب است و باید رمز و راز برون رفت از غربت را در درون مساجد و پای سخنان عالم بزرگواری همچون ماموستا قادری جستجو کنیم.

وی ادامه داد: باید در مساجد ما میز خدمت تقویت شود تا مردم ما احساس کنند که در مسجد دسترسی به مسئولین و فرماندار هم وجود دارد و اگر چنین نگاهی وجود داشته باشد در کنار تقویت بنیه دینی، برنامه‌ای برای حل مشکلات مردم وجود داشته باشد، مسجد به آن جایگاه خودش خواهد رسید.

وی گفت: امیر المومنین (ع) کارکرد و و کاربرد‌های مسجد را در ۸ مورد بیان می‌کند که یکی از کارکرد‌ها یافتن برادران مفید و باارزش در مساجد است.

وی افزود: تمام تلاش دشمنان اسلام، امروز این است که اسلام واقعی و ناب را از مردم بگیرد و با شبهه‌افکنی و توهین به قرآن و اهانت به پیامبر و مساجد به اهداف شوم خود دست یابند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.