حجت الاسلام مطهری مقدم مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: مساجد در استان ردیف اعتباری ندارند و به وسیله کمکهای مردمی، خیرین و نذر و نذورات اداره میشوند.
او افزود: امسال یک ردیف بودجه برای سه خراسان توانستیم بگیریم که البته هنوز به دست ما برای تقسیم بین مساجد نرسیده است.
حجت الاسلام مطهری مقدم بیان کرد: امور مساجد متولی واحدی در سطح کشور ندارد تا از حق و حقوق مساجد دفاع کند و ظرفیتهای مساجد را ریل گذاری و تقویت کند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی ادامه داد: در تلاش هستیم تا بتوانیم ردیف بودجهای مشخصی برای مساجد بگیریم تا بتوانیم از ظرفیتهای زیاد آن در جهتهای مختلف در جامعه استفاده کنیم و کنش گری اجتماعی داشته باشیم.
پشتیبانی کم از خادمین مساجد
حجت الاسلام مطهری مقدم مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی گفت: خادمین مساجد حمایت و پشتیبانی مشخصی ندارند و بودجهای تحت عنوان آن نداریم.
او افزود: از سال ۹۸ نیز بیمه خادمین قطع شده است که پیگیر برقراری مجدد آن هستیم، اما همچنان به نتیجه نرسیده ایم.
بیشتر بخوانید
مطهری مقدم بیان کرد: متولی واحدی وجود ندارد تا از حقوق مساجد دفاع کند و بودجهای تحت عنوان پشتیبانی خادمین، اعزام مبلغ و یا دیگر موارد نداریم.
منبر و مساجد مهمترین رسانه است
حجت الاسلام مطهری مقدم مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی گفت: مساجد مهمترین رسانه برای آگاه سازی مردم است و ظرفیتهای زیادی برای افزایش سطح علمی و مذهبی افراد دارد.
او افزود: رویکرد ما بر این است تا مساجد علاوه بر نماز و عبادت، کارکردهای مختلف فرهنگی، اجتماعی، آموزشی، تربیتی و ظرفیتهای این چنینی دیگری داشته باشد.
حجت الاسلام مطهری مقدم بیان کرد: دورههایی برای ائمه جماعت مساجد برگزار میکنیم تا با استفاده از برنامههای خلاقانه ارتباط خوبی با نمازگزاران و افراد برقرار کنند.
مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان جنوبی ادامه داد: به طور مثال ۹۲ مسجد در بیرجند وجود دارد که ۲۵ تا ۳۵ مسجد قابلیت این را دارند تا کنش گری اجتماعی داشته باشند.