مهدی رنجبر گفت: شرکتهای دانشبنیان قوی در استان اردبیل داریم که در سطح ملی با تولید و عرضه محصولات متنوع سعی دارند تا به توانمندی صنعتی و اقتصادی کشورمان کمک کنند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اردبیل نمونه این شرکتها را تولید نهال بر پایه کشت بافت و همچنین تولیدات صنعتی در حوزه نفت، گاز و انرژی اعلام کرد و گفت: همه این شرکتهای دانشبنیان میتوانند از خدمات صندوق پژوهش و فناوری استان اردبیل استفاده کنند.
او نظارت بر پرداخت تسهیلات و روند اجرای پروژهها را با هدف جلوگیری از انحراف احتمالی یادآور شد و افزود: عمده پرداختیهای ما با معرفی پارک علم و فناوری در قالب قراردادهای مشخص و فروش محصول است.
رنجبر گفت: صندوق پژوهش و فناوری استان اردبیل از شهریورماه 1400 فعالیت خود را به عنوان سیامین استان شروع کرده که سهم اولیه صندوق 10 میلیارد تومان بوده که امسال تلاش میکنیم با رشد 10 برابری این سهم را به بیش از 100 میلیارد تومان افزایش دهیم.
او در ادامه افزود: شرکتهای دانشبنیان و فناور در کنار بهرهمندی از تسهیلات کمبهره، در حوزه تجاریسازی، نمونهسازی و تولید صنعتی میتوانند از ضمانت نامه نیز استفاده کنند تا با کمترین ودیعه امکان بهرهمندی از مزایای بانکی نیز برای این شرکتهای فناور و دانشبنیان فراهم آید.
رنجبر پرداخت سریع و آنی منابع مورد نیاز شرکتهای دانشبنیان و فناور را در استان به همت این صندوق یادآور شد و گفت: ما پارسال موفق شدیم برای 360 حوزه خدماتی و شرکتهای دانشبنیان بالغ بر 112 میلیارد تومان تسهیلات و منابع مالی را پرداخت کنیم.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری اردبیل استان اردبیل را استان برتر در ارزیابی ملی معرفی کرد و اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری بر اساس فعالیتهای انجام شده صندوقهای استانی را ارزیابی میکنند که ما موفق شدیم در همه شاخصها موفق عمل کنیم.