آیتالله لطفالله دژکام در دیدار با جمعی از مدیران و مسئولان وزارت دفاع در استان فارس که به مناسبت روز صنعت دفاعی برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که در عرصه صنایع دفاعی به مرزی برسیم که در سطح بینالملل جایگاه خود را ارتقاء داده و دشمنان را از اینکه بخواهند به هر شکلی به حریم کشور و نظام جمهوری اسلامی تجاوز و بیاحترامی کنند، ناامید کنیم.
او با تصریح بر این نکته که وضعیت موجود کشور نسبت به سالهای آغاز انقلاب اسلامی بسیار تغییر کرده است، افزود: در زمان شاه پیشرفتهترین ارتش منطقه بودیم، اما ارتشی که ژاندارم آمریکا در منطقه بود و ارتش ایران نبود، بنابراین هرچه از قدرت ارتش ما در آن زمان گفته میشود به عنوان تابعی از آمریکا و استکبار جهانی است و مربوط به استقلال خودمان نیست.
امام جمعه شیراز ادامه داد: وقتی شعار «نه شرقی، نه غربی» سر داده شد، تمام حمایتهای آمریکا از ایران قطع شد و به جایی رسیدیم که باید خودمان را نشان میدادیم.
آیتالله دژکام گفت: آن زمان صدام از تمام تجهیزات مدرن دنیا از سال ۵۹ تا سال ۶۸ و پایان جنگ بهرهمند شد و نهایتا در سال ۶۸ قدرتمندی ایران برای دفاع از مرزهای خود مشخص شد.
او گفت: پس از ۸ سال جنگ هرچه که مربوط به خودمان بود پس گرفتیم. روزی که خرمشهر را گرفتند و سقوط اهواز بسیار نزدیک بود را نباید فراموش کنیم، پیشبینی کرده بودند با حمایت آمریکا و غربیها با همین سرعت تهران را میگیرند.
نماینده ولی فقیه در فارس ادامه داد: در آن سالها ما با سلامت جریان درون کشور مواجه بودیم، بدین معنا که آنهایی که در آن سالها میجنگیدند حتی فکر غذای شب خود نبودند و اعتقاد داشتند خدا میرساند و برای نجات کشور و دفاع از ارزشها و آرمانهای دینی مایه گذاشتند.
آیتالله دژکام تاکید کرد: امروز توانایی ساخت هرچه در دنیا ساخته شود را داریم، با مهندسی معکوس آنها را میسازیم.
او با تصریح بر این موضوع که فعالان صنایع دفاعی ما جان خود را در کف دست دارند و این موضوع را حتی در مانورها نشان میدهند تا اثبات کنند میتوانیم مقابله کنیم و سلاحی از این قویتر وجود ندارد، گفت: در حمله تروریستی حرم مطهر شاهچراغ (ع) آقای بادپا را ببینید، چه چیزی باعث شد از جان خود نترسد؟ اگرچه طرف مقابل مسلح بود، اما او با دست خالی تروریست داعشی را خلع سلاح کرد.
نماینده ولی فقیه در فارس با بیان اینکه بهم زدن قدرت با ایمان و امید حاصل میشود، افزود: یکی از مسائلی که امروز جامعه ما به آن مبتلا است، این است که متاسفانه اهمیت حلال خوردن در اذهان بسیاری رها شده است.
آیتالله دژکام ضمن یادآوری اینکه برخی در جامعه ما نسبت به خوردن حرام بیتفاوت شدهاند، اضافه کرد: امروز همه ما نسبت به فرزندان خود وظیفه داریم که اگر رها شوند و آن فرهنگ و فکر رواج پیدا کرد صنایع پیشرفته ما کارآمدی خود را از دست میدهد و روی این قضیه باید خیلی فکر کنیم.