لطیفی گفت: در مجموع امسال دو هزار و ۹ دستگاه و سازمان ارزیابی می‌شوند و دو دستگاه در سطح ملی معرفی می‌شود.

میثم لطیفی در نشست خبری هجدهمین جشنواره شهید رجایی که به منظور معرفی بهترین دستگاه‌ها در خدمت رسانی به مردم برگزار می‌شود، اظهار داشت: از سال ۷۶ جشنواره رجایی شروع شد و از سال ۸۷ ارزیابی به سطح مدیران و بازنشستگان و قدردانی از آن‌ها معطوف شد.

معاون رییس جمهور افزود: در این دوره از جشنواره رجایی، ظرفیت سایر دستگاه‌ها برای ارزیابی دستگاه‌های اجرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتایج جشنواره در روز برگزاری در اختیار عموم قرار می‌گیرد چراکه شفافیت مورد تاکید ماست.

وی بیان کرد: تلاش کردیم برای اینکه دستگاه‌های اجرایی کمتر با تغییرات در بخشنامه‌ها و شاخص‌های ارزیابی در جشنواره مواجه شوند، این شاخص‌ها دو سال یک بار به دستگاه‌ها ارایه شود.

لطیفی با بیان اینکه در جشنواره امسال در قوه مجریه ۲۵ دستگاه ۱۰۹ سازمان و ۱۸۷۲ نهاد ارزیابی می‌شود، افزود: در مجموع امسال دو هزار و ۹ دستگاه و سازمان ارزیابی می‌شوند و دو دستگاه در سطح ملی معرفی می‌شود.

وی اظهار داشت: در جشنواره امسال یک دانشگاه برتر و یک دستگاه برتر در حوزه اشتغال معرفی می‌شود و جایزه خواهد گرفت.

لطیفی با بیان اینکه در جشنواره امسال سه دستگاه از قوه قضاییه ارزیابی می‌شوند، افزود: بر اساس ماده ۸۱ قانون خدمات کشوری، دستگاه اجرایی مکلفند در این جشنواره ارزیابی شوند و قوه قضاییه هم جزو دستگاه اجرایی است که باید عملکرد آن در جشنواره ارزیابی شود.

معاون رییس جمهوری گفت: امسال ارزیابی میان دوره داشتیم که برای رییس جمهور و دستگاه‌ها ارسال شد و حرکت به سمت هوشمندسازی، سامان‌دهی و ادغام سازمان‌ها نتیجه ارزیابی عملکرد دستگاه‌ها است. اگر دستگاهی رتبه خوب و متوسط داشته باشد به کارکنان آن‌ها ضریب فوق العاده کاری پرداخت می‌شود.

وی افزود: بانک، نیروی انتظامی و سازمان تامین اجتماعی جزو دستگاه‌هایی هستند که بیشترین ارتباط را با مردم جامعه دارند و عملکرد آن‌ها باید ارزیابی شود، اما نیروی انتظامی جزو دستگاه‌های ارزیابی شونده در سطح ملی نیست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار