دکتر یونس پناهی معاون فناوری و تحقیقات وزیر بهداشت در نخستین کنگره پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران در دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه دانشجویان در کنار آموزش حتما باید پژوهش کنند، گفت:هدف از برگزاری این کنگره ها مشارکت دانشجویان در گروههای پژوهشی و تحقیقاتی دانشگاها است.
او افزود: به همه مراکز تحقیقاتی وزارت بهداشت ابلاغ شده است چنانچه از ظرفیت های دانشجویان در برنامه ریزی ها خود استفاده کنند در ارزشیابی های سالانه امتیازهای ویژه ای خواهند گرفت.
دکتر پناهی با بیان اینکه وزارت بهداشت از پژوهش های فناورانه و نوآورانه حمایت های ویژه ای می کند، ادامه داد: پژوهش هایی که تکراری نباشد و منجر به ثروتآفرینی یا خودکفایی در تولید دارو و تجهیزات پزشکی شوند از حمایت های ویژه وزارت بهداشت برخوردار خواهند شد.
دکتر مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه به عنوان مرکز تحقیقاتی دانشجویی در استانهای گلستان، مازندران و سمنان فعالیت می کند به همین دلیل وزارت بهداشت با برگزاری اولین کنگره کلان منطقهای شمال کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل موافقت کرد.
او با بیان اینکه بیش از ۶۰۰ مقاله از ۶۰۰ دانشجوی سراسر کشور به دبیرخانه نخستین کنگره پژوهش و فناوری دانشجویان شمال ایران ارسال شده است، افزود: این مقالات در دو روز ارائه و نفرات برتر معرفی خواهند شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: با توجه به برگزاری این کنگره بزرگ علمی و پژوهشی، در سالهای آینده احتمالا کنگره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شود.