احسان یاوری، تشکلها و سازمانهای مردمنهاد لرستان شرط تحقق مردمسالاری دینی را حضور فعالانه همه اقشار مردم در عرصههای اجتماعی و بهویژه در حاکمیت و حکمرانی عنوان کرد و گفت: بخش بسیار مهم تحقق مردمسالاری حضور مردم در حل مسائل است.
وی افزود: در نظام مردمپایه، هم باید مدیران از میان مردم انتخاب شوند و هم مسائل، مشکلات و چالشها با حضور مردم حل شوند و برای تحقق این مقوله سازمانها و تشکلهای مردمی، مهمترین رکن هستند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری لرستان افزود: اگر بخواهیم نظامی پیشرو، مقتدر و در مسیر پیشرفت داشته باشیم باید به مردم و به ویژه تشکلهای مردم نهاد توجه کنیم و نقش این تشکلها را در حاکمیت و حکمرانی در حل مسائل اجتماعی پر رنگ کنیم.
وی به ظرفیت عظیم لرستان در حوزه مشارکتهای اجتماعی اشاره کرد و افزود: موارد متعددی از مشارکتهای اجتماعی در حل مسائل اجتماعی در تاریخ و فرهنگ بومی لرستان و زاگرسنشینان وجود دارد و میتواند که یک فرصت فوقالعاده برای ساماندهی و استفاده از ظرفیت گروهای مردمی و سازمانهای مردمنهاد برای حل مسائل و مشکلات مردم و جامعه باشد.
یاوری با اشاره به اینکه امنیت پایدار از میان مردم رشد میکند و هرچه سرمایه اجتماعی بالاتر برود به تبع آن امنیت اجتماعی بالاتر میرود، افزود: تشکلهای مردمنهاد پشتیبان و مقوم امنیت هستند و میتوانند از بحرانهای اجتماعی جلوگیری کنند.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی، اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه تشکلهای مردمنهاد برای آموزش و تربیت، محرومیتزدایی، بحرانهای اجتماعی، جوانی جمعیت، استقرار و قوام خانواده به صورت جدی ورود پیدا کنند و برنامه ارائه دهند، افزود: با حضور و مشارکت سازمانهای مردمنهاد مسائل و معضلات اجتماعی استان قابل حل است.
یاوری با اشاره به اینکه تشکلهای مردمنهاد حزب سیاسی نیستند، عنوان کرد: این تشکلها میتوانند در تبیین ضرورت انتخابات، انتخاب اصلح، مطالبهگری از نمایندگان برای دغدغههای اجتماعی نقشآفرینی داشته باشند و برای افزایش مشارکت اجتماعی و ایجاد مجلسی قوی کمککننده باشند.