سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: جمهوری اسلامی ایران در آموزش پزشکی و حوزه سلامت الگوی منطقه‌ای است.

پدرام پاک آئین، سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان دستیاری پزشکی در سال تحصیلی پیش رو خبر داد و گفت: در هفته نخست تیر نتایج اولیه آزمون دستیاری شامل نمره رتبه و کارنامه اولیه در اختیار شرکت کنندگان در این آزمون قرار گرفت.
 
وی افزود: مهلت انتخاب ۱۰۰ رشته محل در اختیار داوطلبان قرار گرفت که برخی از آنان در زمان مقرر امکان انتخاب رشته را پیدا نکردند و دو بار این مهلت تمدید شد.

سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: در مرحله نخست آزمون دستیاری در مقایسه با پارسال ۳۰۰ نفر بیشتر پذیرفته خواهد شد و در مرحله بعدی نیز هزار دانشجو بومی گزینی خواهند شد.

وی گفت: بومی‌گزینی ضریب ماندگاری متخصص و پزشک در محل را افزایش می‌دهد.

سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان این که این وزارتخانه در پی افزایش ظرفیت پذیرش پزشک عمومی و همچنین دستیاری و پزشک متخصص است گفت: حل هر مسئله چند متغیری است و نباید حل یک مسئله خود مشکلات جدیدی را ایجاد کند.

وی از رسانه‌ها و صاحب نظران خواست به تمام ابعاد مشکلات توجه کنند و افزود: افزایش ظرفیت‌ها نیاز به زیرساخت لازم دارد.

آقای پاک آیین گفت: زیرساخت‌های حقوقی افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شده است.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در رشته پزشکی عمومی، موظف به افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت هستیم که این کنار افزایش ظرفیت در آزمون دستیاری پزشکی است.

سخنگوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: زیرساخت‌های پشتیبانی تجهیزات و درمانی نیز به منظور حفظ کیفیت آموزش باید افزایش یابد.

آقای پاک آیین اضافه کرد: مردم، ذینفع اصلی افزایش پزشکی هستند که راضی نیستند کیفیت درمان کاهش یابد و رسانه نیز نباید به این امر راضی شود.

وی گفت: دانشجویان رشته پزشکی نیز راضی نیستند پس از ورود به دانشگاه کیفیت آموزش آن‌ها به سبب کمبود تجهیزات و زیرساخت‌ها کاهش یابد.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: ما باید جایگاه و کیفیت آموزش پزشکی کشورمان را حفظ کنیم و نباید به دلیل حل یک مسئله مشکلات دیگری همچون، اُفت کیفیت آموزش پزشکی را در کشور رقم بزنیم.

آقای پاک آیین ادامه داد: پذیرش دانشجو پزشکی عمومی در مقایسه با پارسال ۲۰ درصد افزایش ظرفیت دارد.

وی اضافه کرد: پارسال نیز ۴۹۰ نفر بیش از افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت در رشته پزشکی عمومی دانشجو پذیرفته شد.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: امسال ۱۰ هزار دانشجو در رشته پرستاری عمومی در دانشگاه‌های کشور پذیرفته می‌شوند که در مقایسه با ۸ هزار و ۹۰۰ دانشجو که در پارسال در رشته پرستاری عمومی پذیرفته شده بودند حدود ۱۵ درصد افزایش یافته است.

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: در مقطع دکترای پرستاری امسال ۱۲۰ دانشجو پذیرفته خواهند شد که در مقایسه با ۸۶ دانشجوی پذیرفته شده در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار