![قیمت خودرو در بازار آزاد شنبه ۲۰ بهمن ماه](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330084_864.jpg)
به همین منظور تعدادی از مدیران شهری منطقه با حضور میدانی در خیابانهای گلها، موزاییک سازی و... نسبت به اطلاع رسانی در راستای غیر قانونی و نا ایمن بودن ساخت و سازهای بدون پروانه و بدون ضابطه اقدام کردند.
در این برنامه به شهروندان درباره اقدام شهرداری منطقه در برخورد جدی و قاطعانه با اخذ دستور قضایی برای ایمنی اهالی و جلوگیری از خطرات جانی ساکنین اطلاع رسانی و به عنوان آخرین اخطار به سازندگان و مالکان مهلت داده شد تا طبقات اضافی را تا ۴ طبقه روی همکف کاهش دهند.
در غیر این صورت برابر دستورات قضایی نسبت به رفع خلاف این ساختمانها اقدام خواهد شد و مسئولیت عدم رعایت آن برعهده مالکان و سازندگان است.
براساس این گزارش طی این اقدام مشاهده شد که برخی مالکان و سازندگان نسبت به تخریب طبقات اضافه در حال اقدام هستند.