آقای علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ گوشتی گفت: روند جوجهریزی از خردادماه رو به افزایش بود و در تیرماه به ۱۳۲ میلیون قطعه جوجهریزی در ماه رسید و همچنان شاهد افزایش تولید و عرضه مرغ در شهریور و مهر خواهیم بود.
او افزود: پیشبینی میشود هر ماه حدود ۲۵۰ هزار تن مرغ تولید شود و اگر نهادهها به موقع تأمین شود، با توجه به وزنگیری جوجهها به ۲۴۰ تا ۲۶۰ هزار تن در ماه خواهیم رسید.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ گوشتی در مورد مصرف داخلی مرغ گفت: البته آمار دقیقی وجود ندارد، اما حدود ۲۰۰ هزار تن در ماه مصرف مرغ است که بیش از این تولید انجام میشود و نگرانی ما این است که تولید بیش از مصرف باشد و بازار کشش نداشته باشد و قیمت مرغ از هزینه تمام شده آن کمتر شود.
او ادامه داد: اگر قیمت مرغ از هزینه کمتر شود، بر روی جوجهریزی ماههای بعد تأثیر منفی میگذارد، بنابراین باید صادرات مرغ و افزایش ذخایر فراهم شود.
ابراهیمی گفت: وقتی یک مرغدار برنامه پرورش جوجه را طراحی میکند، بعد از آن باید ذرت، سویا و مکملهای غذایی به موقع تأمین شود. ما در حال حاضر با مشکل تأمین سویا مواجه هستیم. برخی واردکنندگان از دو ماه قبل از مرغدار پول گرفتهاند، اما در تحویل سویا تأخیر داشتند که البته آن هم مشکلات اداری و تأمین ارز پیش آمده، اما انتظار میرود کالایی که در سامانه بازارگاه بارگذاری میشود، به منزله این است که کارهای گمرکی و اداری آن انجام شده است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغ گوشتی در مورد قیمت مرغ زنده گفت: مرغ زنده را بین ۵۲ تا ۵۸ هزار تومان خریداری میکنند، البته مرغهای با وزن بالا را با قیمت بالاتر و وزن پایین را با قیمت کمتر پیشنهاد میدهند. بعد از مرغ زنده تغییراتی در قیمت صورت میگیرد و درصدی افت دارد که به قیمت گوشت مرغ اضافه میشود.