علی یوسفزاده گفت: به منظور تسریع در عملیات اجرایی تونل دوم حیران ادامه کار به پیمانکار جدید واگذار شده تا طرح در زمان مقرر به بهرهبرداری برسد.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل می گوید: هماکنون ۴۱۰ متر از داخل تونل، ۱۲۰متر عملیات بتنریزی فونداسیون قسمت پاشنههای ۲ طرف تونل و ۱۵۰ متر عایقهای حفاظتی داخل تونل اجرا شده و عملیات لاینینگ (روکش لاستیکی) داخل تونل هم در روزهای آینده آغاز خواهد شد.
او با اشاره به اهمیت احداث تونل دوم حیران و راههای طرفین افزود: جاده اردبیل - آستارا یکی از جادههای شریانی پرتردد استان است که احداث تونل حیران در این مسیر، گلوگاه اتصال استان اردبیل به تهران و استانهای شمالی و شرقی کشور محسوب میشود.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه احداث تونل دوم حیران موجب کاهش ترافیک و کاهش زمان سفر و تسهیل تردد در مسیر اردبیل - آستارا خواهد شد، تصریح کرد: تکمیل تونل دوم حیران نیازمند ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار است که برای تامین آن تلاش میشود.
یوسفزاده افزود: با بهرهبرداری از این تونل ضمن کاهش قابل توجه ترافیک در مسیر اردبیل- آستارا و بالعکس صرفهجویی زیادی در وقت و سوخت محقق شده و ایمنی تردد هم در این مسیر افزایش خواهد یافت.