مدیر جهاد کشاورزی کازرون گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۲۱۴ تن کالا‌های اساسی بین خانوار‌ها و بیش از ۱۰۰ هیئت مذهبی توزیع شده است.

حمید رشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۲۱۴ تن کالا‌های اساسی و ضروری بین خانوار‌ها و بیش از ۱۰۰ هیئت مذهبی توزیع شده است.

او تصریح کرد: این اقلام شامل مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم ۴۴۰ هزار ریال، گوشت قرمز منجمد حداکثر یک میلیون و ۶۰۰ هزار ریال، برنج هندی ۳۵۰ هزار ریال، برنج تایلندی ۱۸۰ هزار ریال و شکر ۲۸۰ هزار ریال بر اساس قیمت مصوب تا کنون توزیع شده است.

رشیدی، اقلام تنظیم بازار و کالا‌های ضروری ویژه محرم برای هیئت‌های مذهبی را حدود تن شامل برنج، شکر، گوشت قرمز منجمد دانست و اضافه کرد: به منظور توزیع مناسب و بهینه اقلام جهت رونق تهیه نذورات، رفاه حال شهروندان و اقامه عزای سیدالشهدا به هیئت‌های مذهبی توزیع کالا‌ها صرفا با معرفی نامه سازمان تبلیغات و امور مساجد صورت گرفته است.

 او با اشاره به نحوه توزیع این محصولات بین هیئت‌های مذهبی، تصریح کرد: در صورت تخصیص اقلام تنظیم بازار از سوی مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به شهرستان توزیع این کالا‌ها تا آخر ماه صفر ادامه خواهد داشت.

 رشیدی گفت: نظارت مستمر بر توزیع محصولات تنظیم بازار از ابتدای امسال تا کنون توسط بازرسان بسیج اصناف و بازرسان جهاد کشاورزی انجام گرفته است.

تولید مرغ در سپیدان به ۴ هزار و ۸۰۰ تن خواهد رسید 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سپیدان گفت: میزان تولید مرغ در این شهرستان تا اواخر مرداد ماه به ۴ هزار و ۸۰۰ تن خواهد رسید.

شهاب الدین صالحی با بیان اینکه میزان تولید مرغ در این شهرستان تا اواخر مرداد ماه در ۳۷ واحد مرغداری گوشتی به ۴ هزار و ۸۰۰ تن خواهد رسید، اظهار کرد: از این میزان تولید تا کنون ۳ هزار و ۱۰۰ تن به بازار مصرف عرضه شده است و هزار و ۷۰۰ تن مابقی حاصل از جوجه ریزی در تیرماه در روز‌های آتی روانه بازار خواهد شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه در ۳ ماهه نخست امسال یک میلیون و ۴۴۷ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های شهرستان سپیدان انجام شده است، اضافه کرد: میزان جوجه ریزی در طول تیرماه تا کنون ۸۶۴ هزار قطعه است که در ۲۳ واحد تولیدی انجام شد.

مرغ

صالحی با بیان اینکه ظرفیت اسمی جوجه ریزی واحد‌های مرغداری شهرستان سپیدان در هر دوره یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های ویژه‌ای برای استفاده از حداکثر ظرفیت این واحد‌های تولیدی در شهرستان در دست اقدام داریم تا نیاز عموم مردم به مواد پروتئینی را برآورده کنیم.

او افزود: تأمین نقدینگی و نهاده‌های مورد نیاز برای واحد‌های تولیدی این شهرستان بی شک در افزایش تولید و ایجاد میل و رغبت بیشتر مرغداران برای جوجه ریزی تاثیر بسزایی خواهد داشت که در جلسات مستمر به طور ویژه مطرح و دنبال می‌کنیم.

توزیع ۱۵۳ تن کالای اساسی در آباده

مدیر جهاد کشاورزی آباده گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۱۵۳ تن کالا‌های اساسی در این شهرستان توزیع شده است.

مهدی امینی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آباده اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون ۱۵۳ تن کالا‌های اساسی در این شهرستان توزیع شده است که ۲۵ تن از آن سهمیه هیات‌های مذهبی و مساجد در ماه محرم و صفر بوده است. 

او با بیان اینکه تامین و توزیع اقلام اساسی با همکاری اتحادیه‌ها، صنوف و تشکل‌های ذی‌ربط در شهرستان آباده انجام می‌شود، افزود: هر ساله تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های لازم برای تامین اقلام اساسی در ماه محرم انجام می‌شود. 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه اقلام تخصیصی برای دهه نخست محرم ۵ تن گوشت منجمد گوساله، ۱۰ تن شکر و ۱۰ تن برنج هندی بوده است، بیان کرد: علاوه بر تامین و توزیع کالا‌های اساسی با نرخ تنظیم بازار جهاد کشاورزی شهرستان آباده بر وضعیت بازار نظارت نیز دارد.

امینی تصریح کرد: در جهت نظارت‌های میدانی از ابتدای امسال تا کنون در شهرستان آباده هزار و ۱۰۰ مورد بازرسی از اصناف و کسبه عرضه کننده کالا‌های اساسی انجام شده که متخلفان شناسایی شده به مراجه ذی‌صلاح معرفی شده‌اند.

شکر و برنج

ایجاد سامانه‌های آبگیر در باغات ممسنی 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ممسنی گفت: ایجاد سامانه‌های آبگیر در باغات دیم اراضی شیب‌دار این شهرستان با اعتبار یک میلیارد ریال اجرا و عملیاتی شد.

سید علی حسینی با اشاره به اینکه طرح مذکور در سطح ۵ هکتار اجرا شده است، بیان کرد: اعتبار ساخت و ایجاد این آبگیر‌ها بر اساس موافقت‌نامه از محل اعتبارات طرح توسعه کشت باغات دیم در اراضی شیبدار شهرستان ممسنی تامین پرداخت شد.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۴ هکتار باغ جدید انجیر و یک هکتار باغ بادام دیم تازه کاشت از این سامانه‌ها بهره‌مند شده‌اند، اضافه کرد: طرح توسط شرکت پیمان‌کاری خوشه طلایی اقلید فارس و با نظارت جهاد کشاورزی اجرا شده است.

او با بیان اینکه توسعه کشت در اراضی شیب‌دار از جمله برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی است که در حال اجراست، افزود: هدف از اجرای این طرح، ایجاد باغات با گونه‌های تجاری و سازگار و کم آب بر در مناطق مستعد با رعایت معیار‌های فنی است.

حسینی تصریح کرد: افزایش تولید محصولات باغی و سازگار با محیط زیست، ایجاد اشتغال پایدار و ترویج و توسعه احداث سامانه‌های آبگیر در باغات دیم جهت استفاده بهینه از آب باران برخی دیگر از اهداف اجرای طرح است.

پایان عملیات برداشت غلات در نی‌ریز 

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از پایان عملیات برداشت محصولات گندم و جو در این شهرستان خبر داد.

 علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با اشاره به پایان عملیات برداشت محصولات گندم و جو در این شهرستان، اظهار کرد: برداشت غلات شهرستان، همه ساله از نیمه اول خرداد ماه شروع می‌شود و در اواخر تیرماه با برداشت محصول گندم پایان می‌یابد.

گندم

او با اشاره به اینکه به علت کاهش بارندگی‌ها سطوح قابل برداشت و همچنین عملکرد گندم و جو نسبت به سال زراعی قبل کاهش داشته است، اضافه کرد: امسال برداشت ۵۲۶ هکتار گندم و ۶۵۷ هکتار جو با ۱۰ دستگاه کمباین و ۴ گروه نظارتی به صورت مکانیزه انجام شد. 

بصیری تصریح کرد: میزان تولید گندم و جو شهرستان نی ریز به ترتیب هزار و ۹۴۶ و ۲ هزار و ۲۹۹ تن بوده که از این مقدار، ۵۰ تن گندم تحویل سیلوی بختگان شده است.

پایان عملیات کاشت ذرت در نی‌ریز/ کشت ذرت دانه‌ای رقم ۷۰۳ برای نخستین بار

 مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از پایان عملیات کاشت ذرت علوفه‌ای و دانه‌ای در این شهرستان خبر داد.

 علیرضا بصیری مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز با اشاره به پایان عملیات کاشت ذرت علوفه‌ای و دانه‌ای در این شهرستان، اظهار کرد: کاشت ذرت شهرستان، همه ساله از اوائل خرداد ماه آغاز می‌شود.

 او با اشاره به نیاز دامداران شهرستان، از کاشت ۷۹ هکتار ذرت علوفه‌ای و ۵۹ هکتار ذرت دانه‌ای خبر داد.

بصیری تصریح کرد: امسال برای نخستین بار ذرت دانه‌ای رقم ۷۰۳ با هدف تولید بذر در سطح شهرستان کشت شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.