رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ۴۱ درصد از افراد مبتلا به سندرم پساکرونا تا دو سال علائم آن را دارند.

علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: بررسی ها نشان می دهند که حداقل ۱۰ تا ۱۵ درصد از افرادی که به صورت سرپایی یا بستری مبتلا به بیماری کرونا شده اند، به عارضه سندرم پساکرونا نیز مبتلا می‌شوند. اگر فردی بعد از گذشت سه ماه از ابتلا به بیماری کرونا علائم جدیدی داشته باشد، در زمره مبتلایان به سندرم پساکرونا قرار می گیرد.

به گفته وی مطالعات نشان می دهند ۴۱ درصد از افرادی که به سندرم پساکرونا مبتلا شده اند تا دو سال علائم این سندرم مانند قلبی، تنفسی و مفصلی ادامه پیدا کرده است. افرادی که واکسن را تزریق کرده اند یا به سندرم پساکرونا مبتلا نشده یا به نوع خفیف دچار شده اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: تلاش کادر سلامت موجب شده تا موج سهمگین بیماری کرونا کنترل شود. بررسی ها نشان می دهند که دو سوم کادر سلامت در دوران اوج کرونا چندین بار به این بیماری مبتلا شده اند. سندرم پساکرونا یا سندرم کووید مزمن یک مسئله جدی جهانی است.

زالی ادامه داد: سندروم پساکرونا یک بیماری سخت است که بالغ بر ۲۰۰ علامت را ایجاد می کند که مشکلاتی در اعضای بدن شامل مغز، کلیه، دستگاه تنفسی، پوست و سیستم گوارشی ایجاد می کند و آن ها را هدف اصلی قرار می دهد.

او اضافه کرد: پیش بینی شده است که بیشترین میزان بروز سندرم پساکرونا در بین نیروهای بهداشتی و درمانی است و بالاترین رشد  انجام واکسیناسیون در بین کادر سلامت است. واکسیناسیون در شدت و میزان ابتلا به سندرم پساکرونا موثر است.

زالی گفت: در حال حاضر نزدیک به ۳۰۰ شهید سلامت در کشور داریم. استان تهران ۵۹ شهید سلامت تقدیم کشور کرده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۰ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
آقای دکتر بررسی کنند چند درصد از واکسن زده ها بویؤه از نوع استرازنکا به ورم دست و پا و وابسته شدن به عصا و واکر مبتلا شده اند چند نفر سکته مغزی کرده اند که در بین چهره های جوان و مشهور هم دیده شد چند نفر مشکلات هورمونی و تیرویید پیدا کردند؟ وظیفه دارند از همه واکسن زده ها بخواهند عوارض بعد از واکسن را گزارش کنند این آمارها را بدست اورند بعد نتیجه گیری کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بیمارستان‌های کشور را دسته بندی کنید تا تمامی بیمارستانه در زمان بروز بیماری‌های ناشناخته در گیر نشوند و فقط بیمارستان‌های تعیین شده همیشه در کشور به درمان بیماران بپردازند و بقیه بیمارستان‌ها برای ملت در گیر این امور به هیچ وضع نشوند واگر کمبود بیمارستان بود بیمارستان‌های صحرایی ایجاددشود .و کادر بیمارستان‌های مختص به مردم آلوده نشوند. چون از از عواقب بعدی بیماری‌های ناشناخته اطاعی درستی وجود ندارد پس همه جوانب باید در نظر گرفته شود
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۰۸:۵۲ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
افزایش فوق العاده خاص پرستاران باضریب 3 چیشد ؟؟ اینکه قول ومصوبه اون مال همون ایام هست کرونا رفت قولهاتونم فراموش شد!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۸ ۱۹ مرداد ۱۴۰۲
بعد مبتلا شدن من خودم در حس بویایی و چشایی مشکل دارم
آخرین اخبار