محمد طیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در نشست شورای اداری استان کرمانشاه، با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین، گفت : مردم کرمانشاه از دیرباز مفتخر به خدمتگزاری به زوار عتبات عالیات بوده اند و این افتخار نسل به نسل بین آنها منتقل شده تا به امروز رسیده است.
استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه ایام اربعین برکات مادی و معنوی فراوانی برای کرمانشاه به همراه خواهد داشت، گفت: همه باید برکاتی که این مراسم بزرگ برای استان دارد را تبیین کنیم.
وی ادامه داد: طی بازدیدهایی که در روزهای گذشته از تعدادی از مجموعههای شهرستان قصرشیرین و مرز خسروی داشتم، برخی از آنها اعلام کردند که برای ایام اربعین به نیروی کار نیاز دارند که این نشان از اشتغالزایی در این شهرستان در این ایام دارد.
صحرایی افزود: به برکت این ایام، از شرق تا غرب استان زیرساختهای ما جان تازهای گرفته و برخی از اقداماتی که در این مسیر انجام شده - مانند رفع هشت نقطه حادثه خیز راههای استان - پس از ایام اربعین هم به عنوان یک برکت برای استان باقی میماند.
وی ادامه داد: بدون در نظر گرفتن امکاناتی که تاکنون به استان آمده، ۱۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای خدماتی که در اربعین ارائه میدهیم، به استان تخصیص پیدا کرده که این رقم جدای از بودجههای سنواتی و متداول استانی است.
استاندار کرمانشاه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مردمی سازی اقدامات اربعین اشاره کرد و گفت: هرچند برخی از ادارات ما به مانند ایام نوروز در خط مقدم فضاسازی برای ایام اربعین هستند، اما در کنار آن باید تلاش کنیم که جلوههای مردمی سازی این ایام را افزایش دهیم.
وی گفت: اگرچه در ایام اربعین بخشی از کارهای دستگاههای اجرایی استان به این سمت میرود، اما این بدان معنا نیست که از سایر برنامهها و پروژهها غافل باشیم.
وی از پروژه راه آهن کرمانشاه به اسلام آباد غرب به عنوان یکی از پروژههای مهم استان نام برد و گفت: این پروژه یکی از طرحهای کلان استان است که باتوجه به برخی از ظرفیتهای استان مانند تولید سالانه ۱۲۰ میلیون تن تولیدات صنعتی، ۲۰ میلیون تن تولیدات معدنی و پنج میلیون تن تولیدات کشاورزی، حجم بالای تردد زوار از مرزهای استان و نیز درخواست مردم عراق برای تردد از مرزهای ما به منظور سفر به مشهد مقدس، هم برای مسافر و هم برای بار یک طرح کاملا راهبردی است.
استاندار کرمانشاه اضافه کرد: متاسفانه طی بازدیدهایی که چندی قبل از این پروژه داشتم، تقریبا در حال رکود بود، لذا پیگیریهایی را در دستور کار قراردادیم تا درنهایت منجر به این شد که دیروز (شانزدهم مرداد) موافقت تخصیص حداقل دو هزار میلیارد تومان و تا سقف سه هزار میلیارد تومان را برای آن گرفتیم.
وی تاکید کرد: با این اعتبار، پروژه راه آهن کرمانشاه به اسلام آبادغرب فعال میشود و امیدواریم تا دهه فجر یا پایان سال آینده به اتمام برسد.
صحرایی افزود: ۶۶ پروژه را در استان شناسایی کردیم که حداقل پیشرفت فیزیکی آنها حدود ۶۵ درصد است که متاسفانه معطل مانده بودند، لذا با پیگیریهای انجام شده از طریق سازمان برنامه و بودجه توانستیم برای آنها حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار بگیریم تا بزودی مجددا فعال شوند.
وی افزود: اکثر این پروژهها تا پایان سال تمام میشوند و این گام بزرگی برای امید افزایی در جامعه است که مقام معظم رهبری هم روی آن تاکید دارند.
وی به پیگیریهای انجام شده در حوزه مسکن هم اشاره کرد و گفت: تا چندماه گذشته وضعیت متزلزلی در این رابطه داشتیم، اما باتلاشهای صورت گرفته یک پروژه ۵۴۰۰ واحدی را که از سه سال قبل شروع شده بود و بنا به دلایلی در همان سال متوقف مانده بود را با هماهنگی با رئیس بنیاد مستضعفان به چرخه فعالیت بازگرداندیم.
استاندار کرمانشاه احداث ۱۴ هزار واحد مسکن دیگر با کمک بانک مسکن، تسریع در تکمیل باند فرودگاه و افزایش تعداد پروازیهای کرمانشاه را از دیگر اقدامات برای توسعه استان عنوان کرد.
وی با گرامیداشت روز خبرنگار، اظهارکرد: مدیران استان ضروریست که با رسانهها تعامل نزدیکتر و هم افزایی بیشتری داشته باشند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: از مدیران استان توقع داریم که فضای رسانهای را جدی بگیرند و روابط عمومیهای دستگاههای اجرایی هم تقویت تعامل با رسانهها را در دستورکار خود قرار دهند.
وی یکی از راههای تحقق جهاد تبیین را ارتباط موثر با رسانهها عنوان کرد و گفت: خروجی تلاش برای ارتباط و تعامل با رسانهها باید امید آفرینی در جامعه باشد.
صحرایی به بازدیدهای اخیرش از تعدادی از رسانههای استان به مناسبت روز خبرنگار هم اشاره کرد و افزود: در این دیدارها یکی از مطالبات رسانه ها، پرداخت طلبهایی بود که از برخی دستگاهها دارند و در این شرایط اقتصادی باید به موقع پرداخت شود.
وی یادآور شد: در بحث توزیع آگهیها بین رسانهها هم باید قانون رعایت شود .