سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: برداشت آلو از سطح سه هزار و ۳۰۰ هکتار باغ‌های این استان آغاز شده است.

علی دیانتی سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه این استان یکی از قطب‌های تولید میوه در سطح کشور است که تنوع ارقام آن‌ها یکی از مزیت‌های باغداری استان به شمار می‌آید، گفت: بر اساس برآورد‌های انجام شده امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۷ هزار تن محصول آلو در استان برداشت شود.

وی ادامه داد: ارقام آلو در چندین نوع مثل آلو قطره طلا، شابلون، سانتاروزا، کالیفرنیا، آنجلینا، گوشتی، خاکی، اختری و انواع آلو‌های بومی دراستان تولید می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: این محصول در تمامی شهر‌های استان کاشت شده که بیشترین آن در ارومیه است که به ترتیب شهرستان‌های شاهین دژ، مهاباد، میاندوآب بیشترین سطح زیر کشت و تولید این محصول را در استان به خود اختصاص داده‌اند.

وی به مدت زمان برداشت این محصول اشاره کرد و گفت: از نظر زمان برداشت آلو به ارقام زودرس مثل سانتاروزه و دیررس مثل آلو خاکی و کالیفرنیا تقسیم می‌شوند و برداشت مابقی ارقام نیز مابین این دو رقم است.

آذربایجان غربی دارای ۱۲۰ هزار باغ است که بیشترین این باغ‌ها در ارومیه مرکز استان واقع شده‌اند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.