محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری استان قزوین گفت: اقدامات پژوهشی باید آورده اقتصادی داشته باشد و توان اجرایی شدن آن وجود داشته باشد، پژوهش کتابخانهای نیاز استان را تامین نمیکند.
وی افزود: سال گذشته هم به این نتیجه رسیدیم که بودجه این حوزه باید محدود به یک یا ۲ پروژه شود که خروجی بهتری داشته باشد و اینطور نباشد که ۱۰ پروژه را همزمان پیش ببریم و هیچ کدام نتیجه مشخصی نداشته باشند.
استاندار قزوین گفت: به هر میزان که پژوهشها را شرکتهای دانش بنیان انجام دهند از موفقیت بیشتری برخوردار خواهیم شد چرا که شرکتهای دانش بنیان بر تجاری سازی پروژهها هم تمرکز خوبی دارند.
اعلایی گفت: در استان قزوین پژوهشهای خوبی در گذشته انجام شده است، ولی از آنها استفاده درستی نشده و مدیران نسبت به آنها اطلاع ندارد که در این زمینه سازمان برنامه و بودجه باید بانکی از پژوهشها را در اختیار مدیران قرار دهد تا بتوانند از پیشینه تحقیقات انجام شده بهره برداری کنند.
استاندار قزوین اضافه کرد: به هر میزان که پژوهشها را شرکتهای دانش بنیان انجام دهند از موفقیت بیشتری برخوردار خواهیم شد چراکه شرکتهای دانش بنیان بر تجاری سازی پروژه هم تمرکز لازم را دارند و نتیجه آن تحقیقات میتواند منجر به اقدامات خوبی در حوزههای مختلف بشود.
این جلسه با محوریت ارائه گزارش دو طرح پژوهشی در زمینه باغات زیتون و مقابله با ریزگردها در تالاب الله آباد، تبیین دستورالعمل اجرایی بند (ج) تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۴۰۲ کل کشور و ارائه گزارش نیاز سنجی پژوهشی سال ۱۴۰۲ دستگاههای اجرایی و انتخاب اولیه اولویتهای پژوهشی سال جاری برگزار شده است.