مهلا دشتی، کارشناس انتخاب رشته و مشاوره شغلی گفت: هر داوطلب برنامه های خاص خودش را در مسیر زندگی داشته و دارد و بر اساس این برنامه ها باید تمام جوانب را سنجیده و سپس به انتخاب رشته آن هم بر اساس اولویت هایش اقدام کند.
او گفت: در هنگام اعلام اولیه اسامی قبول شدگان مجاز به انتخاب رشته، نمره های داوطلبان به صورت نمره خام است. داوطلبان باید در خصوص رشته ها تحقیق لازم را داشته باشند و موضوعاتی مانند آینده شغلی، امکان ادامه تحصیل در کشور و حتی چارت تحصیلی رشته مد نظرشان در دانشگاه را بررسی و پس از تحقیق و مطالعه اقدام به انتخاب رشته کنند.
کارشناس انتخاب رشته افزود: بررسی ها نشان می دهند که حدود ۳۰ درصد از داوطلبان به دلیل انتخاب رشته نادرست بعد از ورود به دانشگاه در سال های اول یا دوم تغییر رشته می دهند.
دشتی ادامه داد: انتخاب رشته مسیر زندگی داوطلبان را تا حدودی مشخص می کند و به نوعی حتی در آینده شغلی، ازدواج و حتی روابط دوستانه فرد دخیل خواهد بود.
او بیان کرد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده اند باید به دفترچه منتشر شده توسط سازمان سنجش تسلط کافی داشته باشند و تمام اطلاعات درون این دفترچه را مطالعه کنند.
یک فرزند ایرانی بعد ۱۲ سال تحصیل در حرفه مستعد و مورد علاقه ش باید اموزش ببینه و در ۱۸ سالگی اگه دوس داشت وارد بازار کار حرفه اموزش دیده خودش بشه یا ادامه تحصیل بده
اینطوری فقط افراد مستعد ادامه تحصیل ب دانشگاه وورد میکنن
و بقیه در حرفه ها دیگه وارد میشن و حتی خلاقانه و مبتکرانه عمل میکنن
نه اینکه بعد ورود ب دانشگاه تازه متوجه بشه ک ب رشته علاقه نداره و استعداد نداره
لطفا ب حرفه اموزی در دوره تحصیل توجه شه این همه جوان بیکار فقط بخاطر تبلیغات کلاس کنکور و تست زنی هس
هر رتبه بالا کنکوری واقعا فرد مبتکر و خلاق نیست خودتون رفتار بعضی هاشوت تو دانشگاه موقع اغتشاشات دیدین اهل بی تفکر بودن
دیدین گزارش بدین
اگر نتایج ارشد و دبیری تا پایان امروز زده نشود
منتظر ما باشید.