معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: علاوه بر کمبود نیروی انسانی اداری و آموزشی، کمبود شدید نیروی انسانی خدماتی و سرایدار دیده می‌شود.

سید بهروز موسوی بهبید گفت: معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع از ادغام دو معاونت شکل گرفته و علاوه بر پشتیبانی از فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، جذب و استخدام و آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی، خدمات‌رسانی و پیگیری رفاهیات، امور مالی، بودجه، طرح و برنامه، دبیرخانه، امور اداری، تحقیقات و پژوهش و همچنین پخش کتاب را در دایره خدمتی خود جای داده است.

او ادامه داد: شاید نتوان یک برنامه را به عنوان مهمترین برنامه معاونت مطرح کرد و در هر حوزه از این مجموعه گسترده باید به دنبال تدوین و اجرایی کردن برنامه‌هایی بود که حاصل آن افزایش کیفیت خدمات ارائه شده به جامعه هدف و افزایش سطح رضایتمندی در جامعه فرهنگیان، دانش آموزان و اولیاء باشد.

به گفته او به طور کلی مدیریت منابع، افزایش بهره‌وری و بازتعریف فرآیندهای اجرایی، فصل مشترک همه ادارات در مجموعه معاونت پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: سهمیه استخدامی آموزش و پرورش استان خوزستان در این مرحله یعنی در آزمون استخدام آموزگاری، یک هزار و ۶۷۳ نفر است که به این منظور از ۳ هزار و ۸۰۱  داوطلب دعوت شده است که در مرحله ارزیابی تکمیلی حضور پیدا کنند.

موسوی ادامه داد: همه ساله تعدادی از سهمیه استان خوزستان به دلیل عدم احراز حد نصاب نمره، به ویژه در مرحله آزمون کتبی که توسط سازمان سنجش برگزار می‌شود، از دست می‌رود. امسال هم این مساله تکرار شد و به عنوان نمونه تحلیل نتایج آزمون آموزگاری بیانگر آن است که ۱۶ سهمیه از بخش سهمیه معلولان به دلیل عدم احراز حدنصاب نمره علمی از دست رفته است.

این مقام مسئول گفت: با توجه به بررسی‌های انجام شده در خصوص وضعیت نیروی انسانی آموزش و پرورش خوزستان در ۱۰ سال گذشته، نتیجه ورود و خروج نیروی انسانی در این سال‌ها روند منفی داشته است. این مشکل در کنار چالش کمبود نیروی انسانی که البته چالشی ملی است و همچنین متوازن نبودن توزیع مناسب در استخدامی‌ها، سازماندهی نیروی انسانی را به عنوان اولویت کاری آموزش و پرورش در کشور قرار داده است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان گفت: آموزش و پرورش خوزستان نیز با توجه به معیارهای تخصصی و نیاز مناطق و نواحی، توزیع متوازن نیروهای انسانی را به عنوان یک هدف دنبال خواهد کرد تا در کنار توانمندسازی نیروی انسانی موجود، نگه‌داشت و استمرار خدمت نیروهای با تجربه و کارآمد، بتوان به سوی ارتقای کیفی نیروی انسانی حرکت کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محراب بهمنی
۰۱:۵۰ ۱۲ تير ۱۴۰۳
سلام.آیا کسی که متاهل هستش و دو فرزند داره از سنش کم میکنند .سربازی رفتم متولد سال 64 هستم .آیا میتونم برای سرایداری ثبت نام کنم