یک عضو شورای عالی نظام پزشکی گفت: تهیه سند راهبردی و جامع در حوزه گردشگری سلامت ضروری است.

علی دباغ، با اشاره به این که حدود ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی داریم که ۷۰ درصد از این تخت‌ها به طور متوسط اشغال است، گفت: ما تقریباً ۴۵ تا ۵۰ هزار تخت خالی داریم که اگر متوسط اقامت بیمار در تخت را ۵ روز در نظر بگیریم، هر تخت قابلیت پذیرش ۸۰ تا ۹۰ بیمار را در سال دارد بدون این که بخواهیم تخت و امکانات قابل‌توجهی را اضافه کنیم.

وی با بیان این که سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر سلامت وارد کشور شد، گفت: گردش مالی این تعداد گردشگر سلامت، یک مبلغ قابل توجه و بیشتر از یک میلیارد دلار بود.

عضو شورای‌عالی نظام‌پزشکی، تهیه یک سند راهبردی و جامع در حوزه گردشگری سلامت را ضروری دانست و اظهار کرد: این سند در حال تهیه است و وزارت بهداشت، وزارت گردشگری، وزارت خارجه و سایر نهاد‌های ذی‌ربط باید به یک‌زبان مشترک برسند و این زبان مشترک را در قالب اهداف عددی مطرح کنند.

دباغ، تبلیغات مناسب در خارج از کشور و تنظیم زیرساخت‌های نرم‌افزاری در داخل را دو معضل اساسی در رونق حوزه گردشگری سلامت برشمرد و گفت: ما در حال حاضر نیاز به اقدامات تکمیلی نداریم و فقط باید به اصلاح و ارتقای مدیریت و هماهنگی‌های بین‌بخشی و مدیریتی بپردازیم.

وی با بیان این که هر بیمار می‌تواند برای کشور ما یک مبلّغ باشد اظهار کرد: تبلیغات مناسب در این زمینه مانند هر کار دیگری مبتنی بر دانش است و فارغ‌التحصیلان و دانشمندان رشته تبلیغات می‌توانند در این زمینه به وزارت بهداشت کمک کنند و از طرف دیگر، وزارت بهداشت، وزارت خارجه و وزارت گردشگری هم باید از افراد صاحب‌نظر در حوزه برندینگ و تبلیغات کمک بگیرند.

دباغ یادآور شد: کیفیت بالای خدمات پزشکی در ایران و همچنین پایین بودن تعرفه خدمات پزشکی نسبت به دنیا و حتی کشور‌های منطقه، یک مزیت و فرصت طلایی محسوب می‌شود و آورده بسیار خوبی را برای ما خواهد داشت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.