جلال عزتی معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۲ هزار و ۴۰۰ پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع شد، گفت : از ابتدای امسال تاکنون ۸۰۰۰ پرونده در حوزه کالا و خدمات به تعزیرات ارجاع شده که به طور میانگین پنج درصد از پروندهها دارای شاکی و متشاکی هستند که به صورت خارج از وقت رسیدگی میشوند.
وی با بیان اینکه در هر شعبه به طور میانگین ماهانه بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ پرونده رسیدگی میشود عنوان کرد: چنانچه پروندهای به کارشناسی نیاز نداشته باشد توسط شعبه در ۷۲ ساعت و در غیر این صورت در ۱۰ تا ۱۵ روز رسیدگی میشود.
عزتی بیشترین تخلفات رخ داده را مربوط به خبازیها به دلیل کمفروشی و عرضه خارج از شبکه آرد عنوان کرد و گفت: در زمینه خدمات نیز آسانسور و کابینتکارها بیشترین تخلفات و شکایات را داشتهاند.
معاون اجرایی تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه براساس مصوبه سران سه قوه و دستورالعملها فرد متخلف تا ۱۰ برابر ارزش تخلف مجازات خواهد شد افزود: کرمانشاه تنها استانی است که ۲۰۰ واحد صنفی پرتخلف و پرتکرار را پلمب کرده و همچنین در این بین تعدادی داروخانه نیز پلمب شده است.
وی با بیان اینکه واحدهایی که از نظر تخلف پرتکرار هستند پلمب و با نصب بنر معرفی خواهند شد عنوان کرد: بیش از ۷۰ هزار واحد صنفی در کرمانشاه وجود دارد و دامنه تخلف افزایش یافته و از طرفی حوزههایی که تعزیرات حکومتی بررسی میکند نیز گسترده است.
عزتی با اشاره به اینکه مردم استان متأسفانه مطالبهگر نیستند گفت: هر چند اعلام شده که قرارداد اجاره مسکن باید حداکثر ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یابد، اما در طول یک ماه گذشته تنها یک نفر در این زمینه به صورت کتبی شکایت خود را اعلام کرده است.
وی با بیان اینکه بازرسیها به صورت صبح و بعد از ظهر انجام میشود افزود: عدم مدیریت برخی از دستگاه و کمبود برخی از کالاها در برههای از زمان مشکلاتی را در بازار ایجاد میکند.
عزتی درباره تغییرات قیمتی برخی از کالاها نسبت به یک ماه گذشته عنوان کرد: در یک ماه گذشته محصولات فولادی با دو درصد کاهش، برخی از لوازم خانگی با هشت درصد افزایش، لوازم التحریر ۱۸ درصد افزایش، و انواع سیمان با ۲۰ درصد افزایش مواجه بوده است .