سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران درباره پرداخت مطالبات معوقه بیمه تکمیلی جانبازان اظهار کرد: وضعیت تغییر کرده و بهبود یافتهاست. بیمه دی پرداخت این بدهیها را تقریبا به روز کرده است.
وی ادامه داد: قراردادهای بیمه تکمیلی جانبازان با بیمه دی در حال بازبینی است. البته از آنجایی که این شرکت بیمه به برخی طرفهای قراردادهای بیمه تکمیلی درمان، خدمات مناسبی نمیداد، به نظرم باید به آنهایی که خدمات مناسب نمیداد، تجدیدنظر کند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است مابه التفاوت بالایی که قبلا در هزینه درمان با مبلغی که بیمه دی به عنوان جبران این هزینهها به جانبازان میداد، وجود داشت را کاهش دهد؟ گفت: به نرخ ابتدای سال و به شرط آنکه تورم کنترل شود، این مابه التفاوت کمتر خواهد شد، اما باید ببینیم تا پایان سال چه اتفاقی میافتد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شرکت بیمه مذکور به عنوان شرکت طرف قرارد بنیاد شهید برای پوشش نیازهای بیمهای خانوادههای ایثارگران خصوصا بیمه تکمیلی درمان آنها محسوب شده و حدود ۱۶ درصد سهام آن در تملک یکی از بانکهای خصوصی و بیش از ۶ درصد نیز در تملک سازمان اقتصادی کوثر (به عنوان اصلیترین سهامداران این شرکت بیمه ای) است؛ این شرکت بیمه گر در دولتهای گذشته بعضا با زیان روبه رو میشد، اما در دولت سیزدهم به سوددهی رسیده است. این شرکت در ۶ ماهه سال ۹۷ بیش از ۵۱ میلیارد و ۴۳ میلیون تومان زیان انباشته داشت.
صورتهای مالی این شرکت سوم مرداد در سامانه کدال (سامانه اطلاعات شرکتهای بورسی) منتشر شد که نشان میدهد از ابتدای سال جاری تا پایان تیر ماه ۲ هزار و ۸۱۷ میلیارد و ۴۲۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هزینه بابت بیمههای تکمیلی درمان داده که ۹۲ درصد هزینههای این شرکت در بازه زمانی مورد نظر به حساب میآید؛ این در حالیست که درآمدهای این شرکت از محل صدور بیمه نامههای تکمیلی ۱۲ هزار و ۴۴۸ میلیارد و ۸۶۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان بوده که سهم ۹۵ درصدی از کل درآمدهای این شرکت بیمهای برآور میشود؛ این شرکت ۴.۴ برابر هزینه، از محل بیمههای تکمیلی درمان درآمد داشته است.