روابطعمومی استانداری؛ محمد کرمی، در جلسه اشتغال ویژه منطقه سیستان که در فرمانداری شهرستان زابل برگزار شد با اشاره به تداوم خشکسالی اظهار داشت: باید برنامهریزیهای لازم برای مقابله با وضعیت خشکسالی این منطقه در سالهای گذشته انجام میشد، اما این موضوع به هیچ عنوان باعث نمی شود که ما به وظایف خود عمل نکنیم.
وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته گاها طرحهای غیر کارشناسی و بدون برنامهریزی که سبب هدر رفت منابع بوده است در منطقه سیستان اجرا شده است، تصریح کرد: قبل از اجرای طرحها باید بررسی های دقیق و مطالعات لازم صورت بگیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه دریافت حق آبه هیرمند تصریح کرد: البته نباید فرصتها را از دست داد و راهحلهای دیگر برای رفع مشکلات آبی شامل طرح انتقال آب دریای عمان و همچنین دیگر منابع آبی با جدیت در این دولت پیگیری شده و می شود.
وی گفت: روزهای جمعه هر هفته با حضور میدانی بر پروژههای آبی نظارت داریم و پیگیرهای لازم برای تسریع در روند اجرای طرحها در دستور کار تمامی مسئولان استان سیستان و بلوچستان قرار دارد.
کرمی با اشاره به اهمیت موضوع اشتغال بیان داشت: اشتغال اصلی مردم منطقه سیستان در گذشته کشاورزی و دامداری بوده که مستقیماً وابسته به آب است ولی اکنون باید به دنبال ایجاد اشتغال های جایگزین کم آب بر باشیم.
وی با تاکید بر اینکه اشتغال افراد جامعه نباید دچار مشکل شود، افزود: ساخت کارخانههای فرآوری محصولات معدنی و بهره برداری از ظرفیت مرز برای مرزنشین از اقدامات صورت گرفته برای کاهش مشکلات اشتغال منطقه سیستان است.
استاندار سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: بروکراسی اداری در برخی از دستگاههای اجرایی و دستورالعملهای غیر کارشناسی و غیر بومی عامل کندی در انجام کارها هستند.
وی با اشاره به مصوبه واردات ۹۰۰ قلم کالا در سیستان به عنوان تنها منطقه بهره مند از این مصوبه بیان داشت: فرمانداران منطقه باید با جدیت در زمینه تسریع توسعه حوزه تجارت اقدام کنند.
کرمی با تاکید بر فرآوری کالاهای وارداتی تصریح کرد: مجموعه های صنعت، معدن و تجارت، و گمرک موظف هستند شرایط لازم برای تسریع در صدور مجوزها و پاسخگویی به ارباب رجوع را فراهم کنند و کم کاری در این زمینه به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
وی اذعان کرد: مجموعه استان سریع، شفاف و روشن تصمیم میگیرد و سرعت در اجرای موارد ابلاغی باید در دستور کار مسئولان باشد و عدم اجرا به این معنی است که نمیخواهند کار را پیش ببرد که در این صورت خودشان باید سریعا برکنار شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه کارگروه دانشگاهها برای افزایش خلاقیت و نوآوری و ارائه راهکار مناسب برای رفع مشکلات تشکیل شده است، تصریح کرد: پیگیری و انجام کارها به روال گذشته سبب عدم دست یابی به موفقیت است.
وی با تاکید بر تاثیر مثبت تصمیم گیریهای متمرکز در کارها به کارهای موفق صورت گرفته در زمینههای دامداری، شیلات، مرغداری و کاشت گلخانهای اشاره کرد.
کرمی اظهار کرد: همچنین مسئولان باید توجه ویژهای به رفع مسائل و مشکلات عشایر منطقه سیستان داشته باشند.
وی بر هم افزایی سازمانها با دانشگاه ها تاکید کرد و بیان داشت: فرمانداران باید از دانشگاهها برای ارائه راهکار در موضوعات مختلف مطالبه کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: هم افزایی ستاد فرمان اجرایی امام خمینی( ره)، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و دستگاههای دیگر باید با جدیت دنبال شود.
وی اذعان کرد: نظارت بر دستمزدهای جامعه کارگری، ساماندهی آنها، ایجاد تعاونی و تشکل برای آنها و بیمه این اقشار باید مورد توجه مسئولان باشد.