جلیل شهریاری روز سهشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری ایرنا در زاهدان در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ارائه آموزشهای مهارتی با هدف امیدآفرینی در راستای یاری رساندن به ایجاد اشتغال پایدار از مهمترین رسالت آموزش فنی و حرفهای است.
وی بیان کرد: امیدآفرینی در جامعه یکی از مبادی جهاد تبیین است که باید از سوی مدیران با ارائه عملکرد در حوزه مهارت آموزی و ایجاد شغل سرلوحه کار قرار گیرد در این راستا مهمترین ظرفیت امیدبخش، سرمایه انسانی است که با تکیه بر آن میشود به آینده امیدوار بود.
این مقام مسوول افزود: برای جامعه مخاطب در سیستان و بلوچستان که با بیکاری دست و پنجه نرم میکنند و همچنین افرادیکه برای مشاغل آینده آماده میشوند، قشر دانش آموز و دانشجو و برای قشر دومی که خدمت سربازی رفتند و دانشجویانی که دانشگاه فارغالتحصیل شدند، ولی مهارت، توانایی و تخصص و شغل ندارند، برای آنها موضوع مردمیسازی آموزش عالی را درنظر گرفتهایم.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان در مسیر توسعه قرار گرفته و از شمال تا جنوب تبدیل به یک کارگاه بزرگ سازندگی در بخشهای مختلف اقتصادی شده در این راستا در آموزش فنی و حرفهای تلاش کردهایم با تربیت افراد بومی هر منطقه، نیاز بخش دولتی و خصوصی به نیروی کار ماهر تامین شود.
آشنایی دانشآموزان با بازار کار در طرح تابستانه مهارت
شهریاری بیان کرد: اجرای طرح ملی توانمندسازی دانشآموزان متوسطه اول و دوم از سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی در دستورکار قرار دارد که در این زمینه در بخش دولتی ۱۷۷ دوره طرح تابستانه مهارت در سامانه درج شده که تاکنون یکهزار و ۱۸۴ نفر اقدام به ثبتنام کردهاند.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: در بخش خصوصی نیز ۲۷۴ دوره تعریف شده که دانشآموزان علاقمند به مهارتآموزی در حال ثبتنام هستند.