رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایهگذاری بر توسعه صادرات شرکتهای دانشبنیان را از برنامههای سال جاری این صندوق عنوان کرد و گفت: بینالمللیکردن شرکتهای دانشبنیان جزو ماموریتهای مهم ما به شمار میآید.
محمدصادق خیاطیان در دیدار اعضای هیئت مدیره انجمن سرمایهگذاری خطر پذیر ایران، ضمن ابراز خرسندی از مسائل و ایدههای طرحشده از سوی اعضای هیئت مدیره این انجمن، بیان کرد: بحث سرمایهگذاری بر توسعه صادرات شرکتهای دانشبنیان یکی از نخستین موضوعاتی بود که ما از آغاز امسال با جدیت آن را در صندوق نوآوری پیگیری کردهایم و اکنون نیز به دنبال آن هستیم تا با همکاری بازیگران مختلف زیستبوم تامین مالی نوآوری، توسعه صادرات شرکتهای دانشبنیان را محقق کنیم.
وی افزود: صندوق نوآوری با تمام ظرفیت خود برای رسیدن به این هدف تلاش میکند؛ بینالمللیکردن شرکتهای دانشبنیان جزء ماموریتهای مهم ما به شمار میآید.
رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به این که اگر شرکتهای دانشبنیان به سمت بینالمللیشدن روی نیاورند و زمینه حضور آنها در بازارهای بینالمللی فراهم نشود، نمیتوانند به رشد قابل قبولی دست یابند و در معرض شکست قرار میگیرند، اظهار کرد: از سوی دیگر بحث درآمدهای ارزی که این شرکتها میتوانند با صادرات محقق کنند، اهمیت بسیار دارد و در این زمینه نیز ما به دنبال آن هستیم که با همه بازیگران زیستبوم تامین مالی نوآوری از جمله شبکه بانکی، بازار سرمایه و بخش خصوصی همکاریهای نتیجه بخشی را به ثمر رسانیم.
خیاطیان تصریح کرد: در همین زمینه، صندوق نوآوری بسته صادراتی برای شرکتهای دانشبنیان طراحی کرده و انواع متنوعی از خدمات خود را در این راستا به شرکتهای دانشبنیان ارائه میدهد. این بسته با جامعترین نگاه طراحی شده است؛ با این همه در صندوق نوآوری و شکوفایی، از انجمن سرمایهگذاری خطرپذیر و همچنین مدیران صندوقهای پژوهش و فناوری دعوت میکنیم که اگر پیشنهادهایی در راستای عملیاتیشدن یا جامعتر شدن آن دارند، به صندوق اعلام کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه تلاش ما در صندوق نوآوری این است که توان و اندازه فعالیتهای صندوقهای پژوهش و فناوری افزایش یابد، گفت: از سوی دیگر تاکید داریم صندوقهای پژوهش و فناوری حتما فعالیتهای خود را بهگونهای سامان داده و شفافسازی کنند که دغدغهای برای نهادهای نظارتی به وجود نیاید.