پیرحسینلو، مدیرعامل یک شرکت دانشبنیان در خصوص فضای ابری طراحی شده، گفت: این فضا در قالب یک سرور این قابلیت را به شرکتهای مختلف میدهد تا بدون خرید سرورهای حجیم و گران قیمت بتوانند فضای ابری مختص خود را داشته باشند.
وی افزود: فضای ابری، بستری امن و مطمئن با قابلیت دسترس پذیری بالا است که کاربر میتواند دادهها و اطلاعات خود را روی آن نگهداری کند. با تهیه این فضای ذخیرهسازی ابری میتوان با سرعت بالا به دادههای خود دسترسی داشته و هزاران ترابایت فایل را بر روی آن ذخیره و نگهداری کرد. این فضا با استفاده از پنل مدیریتی اختصاصی تهیه و پیاده سازی شده است.
به گفته پیرحسینلو، رویه استفاده از فضای ابری به این گونه است که یک پنل کاربری در اختیار شرکتها قرار میگیرد تا اطلاعات تحت حفاظت این پنل کاربری در فضای ابری ذخیره سازی شود و از آنها بهره گرفته شود.
وی ادامه داد: فضای ابری را در این اواخر به گونهای توسعه داده ایم که شرکتهایی که در خارج از کشور فعالیت دارند نیز میتوانند از فضای ابری عملیاتی شده بر بستر سرور خارج از کشور نیز استفاده کنند.
مدیرعامل این شرکت بیان کرد: ایجاد سرور و فضای ابری در داخل و خارج کشور نقش مهمی در صرفهجویی ارزی داشته و حتی این امکان را فراهم کرده است تا پنل کاربری خود را به ۲۰ کشور جهان نیز صادر و ارزآوری برای کشور داشته باشیم.
پیرحسینلو توضیح داد: طراحی فضای ابری به دو طریق سبب شد تا فرصتهای شغلی در کشور ایجاد شود. نخست شرکتهای دیگر با ارسال دادههای خود در فضای ابری و آغاز فعالیت خود توانسته اند فرصتهای شغلی متعددی ایجاد کنند. امروزه اپلیکیشنهای زیادی بر بستر فضای ابری بارگذاری شده اند که هر کدام توانسته اند دهها فرصت شغلی ایجاد کنند. از سوی دیگر ۲۰۰ فرصت شغلی نیز به صورت مستقیم ایجاد شده است.
وی افزود: فضای ابری به واسطه فعالیتهای سخت افزاری و نرم افزاری ایجاد شده است به این گونه که سرورها تعبیه شده و پس از طراحی فضای ابری، از طریق اینترنت، دسترسی به شرکتهای بهره بردار داده میشود که از طریق پنل کاربری این امر ممکن شده است. در حوزه cdm و فضای ابری حدود ۶۰ درصد بازار داخلی در اختیار شرکتهای ایرانی است که با وجود ارائه ویژگیهای مشابه نرم افزارهای خارجی از قیمت به مراتب ارزان تری نیز برخوردار هستند.