یک تحلیل گر برجسته میگفت که قهرمان سازی از «لمپن ها» یا افرادی که در عوام به عنوان «اراذل اوباش» شناخته میشوند «در جهت سوق دادن شهروندان به سمت خشونت بیشتر و افزایش چرخه خشونت آمیز است.»
در شورشهای اجتماعی نیمه دوم سال ۱۴۰۱ پس از بیهوشی یک دختر در مقر پلیس امنیت اخلاقی و سپس جانباختن او که بعدا به آشوبهای خیابانی در شهرهایی از کشور تبدیل شد، حملات تروریستی وسیعی رخ داد.
حملاتی که منجر به جانباختن مردم عادی و پلیس میشد؛ اما در شبکههای «بی بی سی فارسی» وابسته به وزارت امور خارجه انگلستان و «ایران اینترنشنال» متصل به خاندان سلطنتی عربستان و رژیم اسرائیل افراد عامل حمله به عنوان «مبارزان» و «قهرمانان» برای مردم معرفی میشدند و این روند همچنان نیز ادامه دارد.
در آخرین مورد مصطفی احمد پور معروف به «کفتار» در حین اسکورت محموله مواد مخدر در جاده یاسوج به سمت نیروهای پلیس حمله ور شد و چندین تن را به رگبار گلوله بست، اما در نهایت پس از تعقیب و گریز در ارتفاعات یاسوج مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به همراه فردی دیگر کشته شد.
استانداری کهگیلویه و بویر احمد در این خصوص اعلام کرد: «در حالی که خودرو حامل مواد مخدر در مسیر یاسوج-اصفهان متوقف شده بود سرنشینان یک خودرو که اسکورت کننده محموله بودند به محض رسیدن به محل استقرار، ماموران را به رگبار بسته و متواری میشوند»
در ادامه این اعلامیه آورده شد که ۲ نفر در این حادثه دستگیر و ۲ نفر متواری شدند، همچنین ۲ نیروی حافظ امنیت به شهادت رسیدند.
مصطفی احمد پور از مجرمان حمله ۲۵ آبان ماه در ایذه بود که منجر به شهادت چندین تن از جمله کیان پیر فلک کودک ۹ ساله شد؛ روایت رسمی حکایت از حمله تروریستی در این تاریخ دارد، اما مادر کیان ادعاهای دیگری در این خصوص مطرح کرده است.
بیشتر بخوانید
روایت یک بختیاری از ترور شهید کیان پیرفلک
جهانی غرق در خون بمبهای غربی؛ کیان ایران حالا برایتان مهم شده؟
مصطفی احمد پور از همراهان «مجاهد کورکور» مطرحترین قاچاقچی اسلحه و مواد مخدر ایذه بود که در حملهای غافلگیرانه در قلعه تل دستگیر شد و اکنون در انتظار حکم دادگاه است.
همچنین «کفتار» از متهمان قتل فردی در ایذه بود؛ از همین رو مورد تعقیب پلیس قرار داشت و طی چند سال گذشته به صورت مخفیانه زیست میکرد.
اما نکته تامل برانگیز در این مورد قهرمان سازی و «شهید» نامیدن این شخص از سوی رسانههای خارجی و لشکرهای سایبری وابسته به آنان است که انتظار میرود با روشن سازی در مورد وضعیت این افراد، شخصیت و چهره واقعی آنها منعکس شود.
پیش از آنکه این افراد به عنوان قهرمان به جامعه حُقنه شوند و برای جوانان ایذه به الگویی تربیتی بدل شوند، به عنوان قاچاقچی اسلحه و مواد مخدر در این شهرستان شناخته میشدند، اما در تطهیر آنان برخی جملات گفته میشد که «توبهکرده و دست از کارهای پیشین خود کشیدهاند»، اما به نظر میرسد حالا که مصطفی احمد پور نیز حین انجام کارهای قبلی خود دستگیر شده، نه تنها اعمالش را ترک نکرده، بلکه شرارت او از سطح قاچاقچی اسلحه و مواد، به کشتار بی رحمانه و کور رسیده است.