رئیس دانشگاه بناب در ادامه فعالیتهای خود در جهت بینالمللی شدن این دانشگاه، که یکی از مهمترین شاخصههای تحول دانشگاههای نسل جدید است، تفاهمنامه همکاری با دانشگاههای آتاترک و کارادنیزتکنیک کشور ترکیه در حوزههای پژوهشی، تبادل استاد و دانشجو و فرصتهای مطالعاتی امضا کرد.
در قالب پروتکل همکاری بین دو دانشگاه، بر همکاری مرکز تحقیقاتی و تحقیقات علمی DAYTAM دانشگاه آتاترک با اساتید و پژوهشگران دانشگاه بناب تاکید شد.
رئیس دانشگاه آتاترک ارتباط این دانشگاه را با دانشگاههای ایرانی و بالاخص دانشگاه بناب خوب ارزیابی کرد و گفت: دانشگاه آتاترک بهخصوص با مطالعاتی که در سالهای اخیر انجام داده است، پیشرفت چشمگیری از نظر شناخت و دیده شدن در زمینه علمی داشته است و دستاورد مهمی در این راه داشته است.
پروفسور حمدلله چوالجی، رئیس دانشگاه کارادنیز تکنیک ترکیه با تاکید بر اینکه این گونه قراردادهای آموزشی دوستی بین جوامع را تقویت میکند، تصریح کرد: ترکیه و ایران دو کشور همسایه با سابقه ریشهدار در منطقه هستند و به عنوان یک دانشگاه خواهان تقویت این روابط تاریخی هستند.
رئیس دانشگاه بناب با اشاره به روابط دیرینه و اشتراکات فرهنگی بین ایران و ترکیه گفت: ایران و ترکیه دارای مشترکات فرهنگی فراوانی هستند که پیوندهای تاریخی و زبان مشترک، دین، آیین و رسوم مشترک، بخشی از این اشتراکات فرهنگی را به وجود آورده است.
پروفسور مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب ارتباطات مستمر و سازنده با دانشگاههای بزرگ جهان را یکی از شاخصههای دانشگاه بناب دانست و گفت: دانشگاه بناب بهعنوان یکی از دانشگاههای نسل جدید و جامعه محور، ارتباطات مستمر بینالمللی با دانشگاههای بزرگ جهان بسیار ضروری است و دانشگاه بناب بهعنوان یکی از دانشگاههای پراستناد یک درصد برتر جهان علاقمند به تبادل استاد و دانشجو با کشورهای خارجی و بالاخص کشور ترکیه است.
وی ادامه داد: دانشگاه بناب در سالهای اخیر جهش بسیار خوبی در حوزههای مختلف داشته است و انتخاب یازده درصد از اساتید دانشگاه بناب بهعنوان دانشنمدان یک درصد و دو درصد برتر جهان رویدادی تاریخی است که در سالهای آینده تداوم دار خواهد بود.
رئیس دانشگاه بناب در ادامه ظرفیت بالای صنایع در شهرستان بناب را فرصت خوبی برای ارتباط مستمر علم و صنعت دانست و گفت: شهرستان بناب بعد از تبریز دومین شهر صنعتی و تجاری استان آذربایجانشرقی است و صنایع بزرگ مستقر در این شهر بسیار علاقهمند به ارتباط با دانشگاه بناب هستند و دانشگاه بناب به جهت رسالت جامعه محوری خود در رفع مشکلات صنایع، نهایت اهتمام خود را بهکار گرفته است.
گفتنی است پس از امضای توافقنامه همکاری، رئیس دانشگاه بناب و هیات همراه از مرکز تحقیقات و کاربرد فناوری یوکسل آناتولی شرقی DAYTAM، مرکز تحقیقات و کاربرد تنوع زیستی، دانشکدههای مهندسی و علوم بازدید کردند و از مدیران واحدها در مورد کارهای انجام شده اطلاعات دریافت کردند.