سردار فتح اللهی عنوان کرد: منطق و عشق دو عنصر آشکار نهضت عاشورا هستند، همان طور که شهید حسین علم الهدی همواره میفرمود: ما عاقلانه فکر میکنیم و عاشقانه عمل میکنیم؛ این سخنی است که بدون شک لازم است در میان همه ما به سخنی برجسته تبدیل شود.
وی خاطرنشان کرد: یک معلم، یک کنشگر فرهنگی، یک مشاور و یا یک معاون پرورشی میبایست بداند که ما در بسیاری از مسائل از غربیها بهتر عمل میکنیم؛ عقل ما در معاش و مادیات محدود نبوده و نیست و عاقلانهتر از غربیها به مسائل مینگریم و در عین حال عاشقتر نیز هستیم. به عبارتی ما عاقلان عاشق و عاشقان عاقل هستیم و بنابراین عقل عاشقانه و عشق عاقلانه میبایست در تمامی مراحل زندگی سرلوحه ما باشد.
فتح اللهی بیان کرد: نهضت امام حسین (ع) از همان آغاز حرکت از سوی مدینه نشانگر عشق و منطق این حضرت بود، اما در نهایت دیدیم که گاهی فقط محاسبه و منطق کار از پیش نمیبرد؛ گاهی نیز باید اهل جنون باشیم، زیرا اگر عشق در وجود انسان شعله ور نباشد بی شک نمیتواند محاسبات عقلانی خود را نیز از پیش ببرد.
وی با تاکید بر اهمیت دورههای کیفیت بخشی، برگزاری آن را فرصتی برای اندیشه سازی دانست و اذعان کرد: معتقدم برگزاری دورههای کیفیت بخشی امور تربیتی و پرورشی بستری برای یادآوری منطق عقل عاشقانه و عشق عاقلانه است.
فتح اللهی همچنین افزود: برگزاری این دورهها یادآور رسالت مهم زینبی است، امروز ما در قبال خون شهیدان عهده دار رسالت تبیین زینبی هستیم و بی شک این موضوع نیازمند فراهم کردن بسیاری از زیرساختها و به روز رسانی افکار ما به ویژه در امور تعلیم و تربیت است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش البرز آشنایی با مبانی غرب گرایانه را راهی برای غلبه بر فرهنگ غربی دانست و تصریح کرد: امروز غربیها با مبانی خاصی به نبرد فرهنگی با ما آمدهاند که حتی در فرهنگ خودشان نیز قابل قبول نیست. دانش آموز ما میبایست با این مبانی آشنا شده تا تنها درگیر ظواهر قضیه نباشند. امروز دموکراسی غربی در خدمت سرمایه داری است در حالی که دموکراسی اسلامی و ایرانی همچنان به ارزشهای خود پایبند است و هرگز خدمتگزار نظام سرمایه داری نبوده و نیست واگر این مبانی را دریابیم و سطح درگیری خود را ارتقا دهیم، قطعاً پیروز این میدان خواهیم بود و غربیها را رسوا خواهیم کرد.