مدیر باغبانی جهادکشاورزی آذربایجان غربی پیش بینی کرد که امسال بیش از ۲۹ هزار تن زرد آلو در استان برداشت شود.

جعفری مدیر باغبانی جهادکشاورزی آذربایجان غربی گفت: پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۲۹ هزار تن زردآلو از سطح ۳ هزار و ۶۰۰ هکتار از باغ‌های استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.

وی با اشاره به اینکه ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلو‌های موجود در باغ‌های استان، افزود: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در استان به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می‌شود.

مدیر باغبانی جهادکشاورزی استان گفت: درخت زردآلو نسبت به سایر درختان میوه از نظر مصرف آب و نگهداری که هزینه بوده و در بین باغداران از لحاظ اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است.

جعفری با اشاره به اینکه بخش اعظمی از این محصول در باغ‌های شهر‌های ارومیه تولید می‌شود، ادامه داد: این شهرستان با تولید ۱۶ هزارتن زردآلو که بیش از نیمی از مجموع تولید استان را در بر می‌گیرد، به عنوان قطب تولید این محصول در استان محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید محصول ارگانیک و استفاده نکردن باغداران از انواع کود‌ها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.