رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند گفت: ظرف چهار ماه گذشته امسال مجوز احداث و موافقت اصولی برای ۲ طرح مهم گردشگری در این شهرستان شامل سفره‌خانه‌سنتی و هتل ۲ ستاره صادر شده است.

محمد احمدی گفت: احداث این ۲ طرح مهم گردشگری برای بیش از ۵۰ نفر شغل مستقیم ایجاد می‌شود.

او گفت: همچنین پیش‌تر مجوز احداث یک هتل، ۲ مجتمع گردشگری، یک اقامتگاه بوم‌گردی، دو سفره سنتی، یک رستوران بین راهی و یک پروانه بهره‌برداری دفتر خدمات مسافرتی صادر شده است.
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان نهاوند با بیان اینکه مطالعه طرح گردشگری سراب کنگاور کهنه در حال انجام است گفت: طرح زیرساخت سراب فارسیان نیز با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان در دست بررسی است.

احمدی گفت: در سه ماهه اول امسال ۱۲۰ پروانه تولید انفرادی، کارگاهی و کارت شناسایی صادر شده و آموزش ۱۰۰ نفر در پنج نقطه شهرستان به ویژه در مناطق محروم در رشته‌های گلیم بافی، مروار بافی و سفال به صورت رایگان در دستور کار قرار گرفت.

او با اشاره به اینکه برای ۵۰ نفر در زمینه مشاغل خانگی پرونده تشکیل شده است گفت: مرمت کاروانسرای سعادت، مرمت موزه حمام حاج آقا تراب و سامان‌دهی خانه شهید قدوسی به زودی آغاز می‌شود.

موقعیت ویژه جغرافیایی نهاوند به لحاظ آب و هوا و کوه‌های مرتفع باعث بارش‌های به نسبت مناسبی در سطح شهرستان شده است به گونه‌ای که این شهرستان به عنوان سرچشمه اصلی بزرگترین رود کشور یعنی کرخه است و به واسطه آب فراوان به شهر سراب‌ها معروف شده است.

وجود ده‌ها سراب و صد‌ها چشمه‌ها باعث بوجود آمدن خاک حاصلخیز، پوشش گیاهی و مراتع مرغوب و در نتیجه زیبایی چهره جغرافیایی این شهرستان شده و به کشاورزی آن رونق داده است که وجود عوامل فوق علاوه بر ایجاد فضای خاص جغرافیایی توانسته است برجاذبه‌های طبیعی گردشگری این شهر نیز بیافزاید.

فرماندار نهاوند گفت: این شهرستان با برخورداری از جاذبه‌های فراوان گردشگری طبیعی و تاریخی و غنای فرهنگی مردم این خطه و آداب و رسوم پیشینیان و مردمانی خونگرم و میهمان‌نواز، میزبانی شایسته از مسافران نوروزی دارد.

ضرغام احمدوند با بیان اینکه نهاوند در حوزه گردشگری یکی از شهرستان‌های سرآمد در استان همدان است، گفت: انتظار ما از مسوولان دستگاه‌های اجرایی این است که همه توان خود را در این ایام نوروز بکار بگیرند تا میزبان شایسته‌ای از مسافران باشیم.

فرماندار نهاوند گفت: یکی از شاخصه‌های مهم در توسعه نهاوند موضوع گردشگری است و امسال ارائه خدمات لازم در سراب‌های نهاوند، خانه‌های بوم گردی، سفره خانه‌ها و مکان‌های توریستی نهاوند در نظر گرفته شده است.

داشتن حدود ۵۶۵ هکتار جنگل طبیعی و دست کاشت و باغ‌های نهاوند علاوه بر اینکه همواره موجب انس و الفت شهروندان با طبیعت است و برای افراد غیر بومی نیز زیباترین جاذبه‌ها را داشته. این گستره سبز از حاشیه شهر تا ورای رودخانه گاماسیاب امتداد دارد وقرن هاست که موجب لطافت هوا و محیط زیست و همچنین زمینه ساز فعالیت‌های اقتصادی اقشار متوسط نهاوند است.

شهرستان نهاوند با دارا بودن جمعیتی بالغ بر ۱۹۰ هزار نفر در ۱۰۵ کیلومتری جنوب استان همدان قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.