بهزاد شریفی پور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان با بیان این که آتشسوزی منطقه کانی میران سومین روز خود را پشت سر میگذارد، اظهار کرد: متاسفانه مساحت دقیقی از جنگلهای سوخته به دلیل ادامه آتشسوزی در دست نیست و باید منتظر ماند که بعد از بررسی های فنی، آمار دقیقی به دست آید.
وی با اشاره به تداوم آتشسوزی منطقه کانی میران، پیله، سلسی و سعدآباد برای سومین روز افزود: اطفاءحریق در این مناطق همچنان ادامه دارد و در مناطق کلکه جان و دارسیران آتش سوزی مهار شده است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان تصریح کرد: نیروهای اطفاء حریق کل استان و اداره منابع طبیعی شهرستان های معین (سنندج،کامیاران،دیواندره،سروآباد) هلال احمر، آتش نشانی، دهیاری ها، تشکل های مردم نهاد و نیروهای مردمی و ادارات مربوطه و انجمنهای محیط زیستی همراه با محیطبانان در امر مهار آتش جنگلهای مریوان مشارکت داشته و در جدال با آتشسوزی هستند.
وی با اشاره به اینکه ۶ نفر در منطقه کانی میران بر اثر انفجار مین جامانده از دفاع مقدس در این حادثه مصدوم شدند، بیان کرد: مصدومان این حادثه شب گذشته به مراکز بیمارستانی در مریوان منتقل و بعد از درمان سرپایی ترخیص شدند.
شریفی پور، با اشاره به اینکه طی این سه روز چندین بارآتش سوزی مهارشده و دوباره شعله ور شده است تشریح کرد: دلایلی، از جمله صعب العبور بودن مسیر و پوشش گیاهی بسیار بالا کار را برای اطفاءحریق دشوار ساخته است.
وی اعلام کرد: از شب گذشته بالگرد جهت اطفاءحریق هوایی وارد مریوان شده و از امروز ساعت ۶صبح شروع به اطفاء کرده است.
انفجار مین در منطقه کانی میران ۶ نفر را مصدوم کرد
اسماعیل احمدی، فرماندار مریوان نیز در رابطه با این آتش سوزی گفت: تمام توان شهرستان برای اطفای حریق بسیج شده است.
وی افزود: با دستور دکتر زارعی کوشا استاندار کردستان ۱۲ دستگاه دمنده به ظرفیت تجهیزات شهرستان افزوده خواهد شد.
فرماندار مریوان بیان کرد: همه دستگاهای موظفند همکاری لازم را با منابع طبیعی به عنوان مدیر عملیات میدان و بخشداران تابعه به عنوان مدیر بحران بخش داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: هیچ گونه کوتاهی و قصران در انجام وظایف در مقابلە با آتش سوزی از هیچ دستگاهی پذیرفته نیست.
احمدی یادآور شد: هنوز گزارشی از وسعت آتش سوزی و خسارت های وارده به جنگل های این منطقه دریافت نشده است.