مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: ۵۵ هزار و ۳۰۰ تن مرغ کشتار روز از این شهرستان به بازار‌های هدف در استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار با اشاره به نقش جهاد کشاورزی در زنجیره تامین و تولید وتوزیع مرغ، به رسانه‌ها اظهار داشت: نظارت دقیق و راستی‌آزمایی توزیع نهاده‌ها و رصد جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار است.

وی خاطرنشان کرد: این مساله در قالب زنجیره تولید، نظارت ویژه بر کلیه مراحل زنجیره تولید، تامین و مصرف مرغ، از رسالت‌های جهادکشاورزی محسوب می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار اضافه کرد: سال گذشته ۲ میلیون و سه هزار و ۸۶۰ قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی این شهرستان انجام شد که منجر به تولید چهار هزار تن گوشت مرغ شد. در حال حاضر چهار واحد کشتارگاه صنعتی در گرمسار فعالیت دارد که با فعالیت این واحد‌ها ۵۵ هزار و ۳۰۰ تن مرغ کشتار روز تولید و به بازار‌های هدف ارسال می‌شود.

وی افزود: ترویج روش‌های بهینه تغذیه، بهداشت و جایگاه نگهداری، پرورش و اصلاح نژاد انواع طیور، نظارت بر اجرای سیاست‌های کلان وزارت جهاد کشاورزی در زمینه توسعه و بهبود تولید محصولات طیور، در اولویت برنامه‌های جهادکشاورزی قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.