حجت ابراهیمیزاده گفت: مستندسازی قلعههای ده سیف، زوار و رودخانه واقع در روستاهایی به همین نام و همچنین حمام تاریخی شهداد انجام شده و در مرحله تشکیل پرونده برای ارسال به تهران است.
او با اشاره به اینکه ۴ اثر تاریخی فوق به دوره قاجار باز میگردند، افزود: پرونده این آثار برای ثبت ملی مورد بررسی قرار میگیرد که امیدواریم با شرایط ویژهای که آثار مذکور دارند به زودی شاهد ثبت آنها در فهرست آثار ملی باشیم.
مدیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بخش شهداد تصریح کرد: بخش شهداد در کنار بیابان لوت دارای بناهای تاریخی منحصربفردی است که یک بسته کامل گردشگری را تشکیل میدهد و از همه مردم دعوت میکنیم که از این آثار دیدن کنند.
ابراهیمیزاده اظهار کرد: با توجه به اینکه شهداد در فصل تابستان به دلیل گرمی هوا از گردشگران و مسافران کمتری بهره میبرد در صدد هستیم با اجرای برنامههای ویژه در این فصل هم میزبان گردشگران باشیم.
او گفت: زمان بازدید از آثار طبیعی و تاریخی بخش شهداد از مهرماه آغاز میشود و تعداد زیادی از مردم و گردشگران به این بخش سفر میکنند که خوشبختانه تا حدودی توانسته ایم برای حضور آنها زیرساختهای اقامتی شامل بومگردیها و کمپهای اقامتی را مهیا کنیم.