سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: استان یزد، جزء پنج استان برتر کشور و به عنوان قطب درمان شناخته شده است.

مهدی هاشمی باجگانی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: دانشگاه شهید صدوقی یزد به عنوان اولین دانشگاه بعد از انقلاب در سال ۱۳۶۲ به همت شهید صدوقی افتتاح شد و در ۴۰ سالگی به اوج بالندگی در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی رسیده و بهترین پزشکان متخصص و فوق تخصص در زمینه درمانی در سطح استان ارائه خدمات می‌دهند. 

او افزود: طرح پزشک خانواده یکی از طرح‌های عظیم ملی به شمار می‌آید که هدف از آن عدالت در توزیع خدمات بهداشت درمانی است. در این راستا ۵۸ شهر در سطح کشور انتخاب شده اند که مهریز به عنوان شهر هدف قانون نظام ارجاع پزشک خانواده در استان یزد برگزیده شده و تا بحال نتایج خوبی داشته است.

استان یزد جزء پنج استان برتر کشور در زمینه درمان

هاشمی ادامه داد: استان ما به یکی از بهترین قطب‌های درمان و خوش نام در زمینه پزشکی تبدیل شده و نسبت به سایر استان‌ها در حوزه درمان وضعیت بسیار مناسبی دارد. در میزان تخت‌ها در بیمارستان‌ها و همچنین میزان و تعداد پرستار و پرسنل بیمارستانی و تجهیزات پزشکی به عنوان یکی از شاخصه‌های برتر در سطح کشور هستیم.

او خاطرنشان ساخت: در همه زمینه‌ها جزء پنج استان برتر کشور هستیم و به عنوان قطب درمان شناخته شدیم. هم اکنون از استان‌های کرمان، هرمزگان، خراسان، سیستان و بلوچستان و اخیرا فارس و اصفهان ورود بیمار داریم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: رتبه اول پژوهشی میان دانشگاه‌های هم سطح، دارا بودن ۲۰ مجله علمی ـ پژوهشی و وجود ۲۰ مرکز دانش بنیان با محوریت سلامت از موفقیت‌های دانشگاه است. همچنین مقرر شد مسئله تحقیقات دانش بنیان به سمت محصول محوری ارتقا یابد.

وی تأکید کرد که در حال حاضر هدف گذاری ما از بیمارستان‌های معمولی به سمت بیمارستان‌ها با اهداف تخصصی و فوق تخصصی پیشرفته نظیر بیمارستان فوق تخصصی پیوند با ۷۰ درصد پیشرفت، بیمارستان سرطان تامین اجتماعی و بیمارستان پیوند کلیه است. 

هاشمی با اشاره به ارائه طرح‌های مختلف در زمینه جوانی جمعیت گفت: قرارگاه استانی جوانی جمعیت در سطح استانداری تشکیل شده و در سازمان‌های مختلف از جمله خود دانشگاه به صورت مکرر قرارگاه دانشگاهی جوانی جمعیت را داریم و امیدواریم در آینده بتوانیم نتایج آن را در جامعه مشاهده کنیم.

تأکید دانشگاه علوم پزشکی بر محرومیت زدایی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی اقدامات زیادی برای محرومیت زدایی انجام داده که یکی از این موارد، اشتغال پزشکان متخصص در مناطق کمتر برخوردار نظیر ابرکوه، مروست، خاتم و بهاباد است.

هاشمی گفت: شهرستان مهریز، جزء ۵۸ شهر برگزیده هدف قانون نظام ارجاع پزشک خانواده در کشور است.

او افزود: بیمارستان خیرساز با ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی در مروست در حال ساخت بوده و بیمارستان شهرستان خاتم نیز با پیشرفت ۷۰ درصدی در نیمه دوم سال بهره برداری می‌رسد. بیمارستان ولیعصر بافق هم تا پایان سال افتتاح می‌شود و با ساخت بیمارستان در بهاباد موافقت شده است.

هاشمی با تأکید بر عدالت در توزیع امکانات گفت: در این راستا روز گذشته سه دستگاه امبولانس به منطقه محروم بهاباد اهدا شد که این مساله به زودی برای خاتم و مروست هم اتفاق خواهد افتاد.

افزایش سقف پرداخت هزینه درمان بیماران خاص

مدیر درمان تامین اجتماعی یزد نیز در ارتباط زنده تلفنی گفت: در یک سال گذشته ۱۰۷ بیماری به عنوان بیماری خاص از طرف دولت و وزارت بهداشت مشخص شده که هزینه‌های درمان این بیماران در تعهدات سازمان‌های بیمه گر قرار گرفته است. حدود ۹۵ درصد از هزینه‌های درمان این بیماران را هم پرداخت کردیم.

هاتفی با اشاره به افزایش سقف پرداخت هزینه درمان ناباروری ادامه داد: ۹۰ درصد هزینه‌های سنگین ناباروری هم در تعهدات سازمان تامین اجتماعی آمده که ۹۰ درصد درمان در بخش دولتی و ۷۰ درصد درمان در بخش خصوصی بر عهده سازمان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.