رئیس جمهور در آیین راه اندازی دوباره کارخانه قند یاسوج با بیان اینکه گزارش احیا ۵ هزار واحد اقتصادی نیمه تعطیل در کشور بسیار امیدوار کننده است گفت: با احیاء این تعداد واحد ۱۱۸ هزار نفر در کشور مشغول به کار شده اند و باید تلاش کنیم واحدهای راکد بیشتری وارد چرخه تولید شود.
دکتر رئیسی با تاکید به اینکه باید مشکل اشتغال را با فعال کردن واحدهای تولیدی برطرف کنیم، افزود: تحقق این مهم نیازمند روحیه ای جهادی، انقلابی و همکاری همگان است.
وی با تاکید بر اینکه ما امروز جلوه ای از "ما میتوانیم" را در این استان مشاهده کردیم، ادامه داد: افتتاح سد چمشیر، پتروشیمی گچساران و احیاء کارخانه قند یاسوج و احیاء چندین طرح راکد دیگر نمونه ای بارز برای تحقق این شعار است.
رئیس جمهور با بیان اینکه همه این فعالیتها به برکت نظام جمهوری اسلامی ایران، غیرت مردم و مسئولان محقق شد، اضافه کرد: با تلاش شبانه روزی مسئولان و مدیران استانی و کشوری می توانیم خدمات بسیار مطلوبی به مردم کهگیلویه و بویراحمد ارائه دهیم.
برای ۱۳۰ کارگر اشتغالزایی شد
وی با بیان اینکه با راه اندازی کارخانه قند یاسوج ۱۳۰ کارگر در این کارخانه مشغول به کار شدند، عنوان کرد: با راه اندازی کارخانه قند یاسوج ۸۰۰ شغل ایجاد شد و می توان در آینده شاهد اشتغالزایی بسیار بیشتری در این زمینه باشیم.
رئیس جمهور با تاکید بر راه اندازی کارخانه آرد یاسوج گفت: ما از موسسه اقتصادی کوثر میخواهیم تا دو ماه دیگر این کارخانه را راه اندازی کند در غیر این صورت راه اندازی این کارخانه به سازمانی دیگر واگذار میشود.
دکتر رئیسی با تاکید بر اینکه ما نمیتوانیم مشاهده کنیم این کارخانه با ظرفیت کم فعال باشد، عنوان کرد: دو کارخانه قند و آرد در دل شهر یاسوج در معرض دید مردم قرار دارد و رونق این دو کارخانه میتواند امید را به جامعه تزریق کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت سیزدهم پنج هزار واحد اقتصادی راکد یا نیمه تعطیل فعال و وارد چرخه شده است، گفت: پنج هزار واحد تولیدی و اقتصادی احیا شده و باز هم باید احیا شود و ۱۱۸ هزار شغل ایجاد شد.
وی عنوان کرد: ایجاد ۱۱۸ هزار شغل یعنی کاسته شدن از میزان بیکاری در کشور و ایجاد امید در جامعه و این همان چیزی است که ما دنبال میکنیم.
رئیس جمهور اضافه کرد: بخشی از مشکل اشتغال را با فعال شدن این واحدها حل میکنیم که امروز ما جلوه ما می توانیم را در بهره برداری از سد، هم در پتروشیمی، هم در این واحدهای راکد مشاهده کردیم.
آیتالله رئیسی عنوان کرد: دشمن خواست و نتوانست اما ما خواستیم و توانستیم که به برکت خون شهدا و ایثارگری شما و خانواده شما این واحدها احیا شد.
آیت الله رییسی افزود: امروز همه ما مسوولیت مهم رشد تولید را بر عهده داریم که باید همه انجام دهیم و این شدنی است، کشور ما دارای ثروت ها و ظرفیت های زیادی است و نمیشود، نشد و مگر می شد این کار را کرد جایی ندارد .
وی گفت: یقین داریم با دستان توانای شما مانند زمان جبهه که بسیاری از مشکلات حل و گشایش ایجاد شد مشکلات حل، اشتغال ایجاد و تولید رشد خواهد داشت و تورم را مهار خواهیم کرد.
رییس جمهور: مدیرانی که توان کار جهادی ندارند از چرخه خدمت خارج شوند
رییس جمهور با تاکید بر خدمت شبانه روزی به مردم به عنوان یک وظیفه، تاکید کرد: مدیرانی که توانایی انجام کار جهادی را ندارند باید از چرخه خدمت رسانی به مردم خارج شوند چراکه مسئول نظام مردم سالار دینی باید شبانه روز کار و تلاش کند.
وی با اشاره به اینکه تمامی نامه ها و درخواست های ارائه شده مردم به صورت جدی مورد توجه بنده و همکارانم قرار خواهد گرفت و به همه آنها پاسخ داده می شود، تصریح کرد: ما(بنده و همکارانم و تمامی مدیران) هیچ شان و جایگاهی غیر از نوکری مردم نداریم.
آیت الله رییسی در ادامه با اشاره به اینکه سفر دوم هیات دولت به کهگیلویه و بویراحمد منجر به افتتاح و بهره برداری چندین طرح تعطیل و به جامانده از سال های گذشته شد، اظهار داشت: تداوم روند توسعه این استان دغدغه جدی دولت سیزدهم است.
وی افزود: نرخ بیکاری این استان نسبت به ۲ سال گذشته کاهش یافته که این امر ثمره تلاش شبانه روزی مسئولان دولتی و محلی است.
آیت الله رییسی اظهار داشت: بومی گزینی و اشتغال نیروهای منطقه محل احداث طرح های صنعتی از اولویت های دولت است به طوری که ۷۰ درصد از شاغلین پتروشیمی گچساران، افراد بومی و محلی هستند.
رئیس جمهور برای احیای کارخانه آرد یاسوج ضرب الاجل تعیین کرد
رئیس جمهور به سازمان اقتصادی کوثر ۲ ماه فرصت داد که کارخانه آرد را با تمام ظرفیت افتتاح کند.
وی احیای واحدهای تولیدی و اقتصادی از اولویت های برنامه های دولت بر شمرد و تاکید کرد:در صورت راه اندازی نشدن کارخانه آرد در وقت مقرر، احیای آن به سازمان دیگری واگذار می شود.
شرکت آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج در سال ۱۳۶۳ مجوز صنعتی دریافت و در سال ۱۳۶۹ به بهره برداری رسید، فعالیت این شرکت در زمینه محصولات آرد از گندم و سپس آردهای نول و ستاره بود و گلوکز و گلوتن نیز به محصولات تولیدی آن افزوده شد.
ظرفیت تولید این کارخانه ۳۰۰ تن در شبانه روز بوده و در زمینی به مساحت یک هکتار در ورودی جاده سروک واقع شده است.اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم این کارخانه به ترتیب حدود ۸۰ و ۵۰۰ نفر است.ظرفیت اسمی کارخانه آرد و نشاسته یاسوج ماهانه ۴۰ هزار تن است در حالی که فاز نخست آن تنها با ۴۵ درصد ظرفیت تولید کار می کند.
احیای کارخانه قند یاسوج دستاورد همت جمعی است
رییس جمهور گفت: احیای کارخانه قند یاسوج پس از سال ها رکود دستاورد همت جمعی مسئولان محلی و ملی است که جای قدردانی دارد.
وی گفت: روزی که به کارخانه آمدم حال کارگران گرفته بود و چهره درهمی داشتند و مایوس شده بودند و امیدی به آینده نداشتند اما امروز خدا را شاکرم که با عنایت خدا و دستان توانای شما به چرخه بازگشت.
رئیس جمهور بیان کرد: امروز کارگران و خانوادههای آنها امید به آینده دارند و مصمم به ادامه فعالیت کارخانه هستند، لطف خدا و دستان توانای شما کارخانه را راه اندازی کرد که از همت ستاد اجرایی، نماینده ولی فقیه و استاندار قدردانی میکنم.
هرچهزودتراستعفا بدهید،هرزودتربهترازچرخهمدیریتکناربروید،بهنفع
ملتکارکردید
کارخانه یعنی هواپیما وموبایل و کامپیوتر و ماشین سازی و....