
سرگرد رحیم ایاذی رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی مهاباد گفت: در همین ارتباط طی یکسال گذشته، ۱۵۵ نفر در ارتباط با مواد مخدر در این شهرستان دستگیر شدهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال ماقبل ۳۰ درصد افزایش دارد.
وی ادامه داد: همچنین ۱۵ دستگاه خودرو سواری و ۱۰ دستگاه موتورسیکلت قاچاقچیان و توزیع کنندگان مواد مخدر در مهاباد نیز در این مدت توقیف شده که حدود ۱۰ دستگاه تاکنون مصادره شده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی مهاباد اضافه کرد: گراس، تریاک و شیشه بیشترین انواع مواد مخدری است که با همکاری مردم و تلاش ماموران کشف و ضبط شده است.
وی یادآور شد: اعتیاد به موادمخدر از چالش برانگیزترین آسیبهای اجتماعی است که تاثیر نامناسبی را در ابعاد مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیت و جلوگیری از توسعه پایدار در جوامع میگذارد.
سرگرد ایاذی تاکید کرد: مبارزه فراگیر و اطلاعرسانی به موقع باید از اولویتهای مسئولان برای رویارویی با این معضل اجتماعی باشد.